Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (124/202) > >>

krasias:
EDM elektronlcs, тая енергия работи на микро ниво при атомите, а там е и тока. И тази теория не съм я чел, това идва от 25 годишния ми опит от заниманията ми с Йога. Малко технически превод на реален опит.

EDM electronics:

--- Цитат на: krasias в Юни 09, 2016, 01:48:32 pm ---EDM elektronlcs, тая енергия работи на микро ниво при атомите, а там е и тока. И тази теория не съм я чел, това идва от 25 годишния ми опит от заниманията ми с Йога. Малко технически превод на реален опит.

--- Край на цитат ---
Не знаех, че Йога действа като измервателен уред на микро и атомно ниво и изгражда верни теории.  :D

Иначе колегите дето искат някой да разчиства коментарите на инакомислещите, с призиви към модераторите, не им ли се струва недемократично това?  :D То да нямаш никакво търпение към критика /и то основателна/не е много йогийско и етерно. Вместо да се влиза в пряка конфронтация бихте могли да ни докажете твърденията си, а не да карате да се вярва безрезервно. Ако пък такива коментари биха ви повлияли негативно на работата по праната, ами значи не сте достатъчно сериозни и мотивирани, колебаете се, замисляте се. Това не би трябвало да ви пречи, а напротив аз мисля, че ви помага. Трябва да ви амбицира, да натриете носа на врага - покажете му де?

По отношение на споменатите капацитети по праната - Бедини, Линдеман, Грей, Биъръдн и т.н. ще се радвам да не са мошеници, но това ще се докаже не с това, че ги преследвали, убили, тормозили, съдили или т.н., а какво реално на практика работещо са направили. Макар и да не е тяхно лично устройство, то поне някой последовател да го е репликирал. Надявам се във форума има такива?  :D
Извинения, че илюминатите и извънземните ще ни преследват не се приемат за основателни.
Та господа, по-спокойно, приемете го за нормално и естествено да има хора, които не мислят като вас, но това не ви дава право да ги дискриминирате, като им запушите устата и им вържете ръцете, чрез някой имащ право да трие и налага цензура.

Ето, имате възможност да се докажете, покажете да видим. Ще наблюдаваме презентациите ви с голям интерес.
И не "ниЕ" сме разбирачите по тия въпроси, а "Вие", защото теориите за праната не ги развиваме "ниЕ".  :D

juliang:

--- Цитат на: krasias в Юни 09, 2016, 11:10:40 am ---... Какво се случва при генератора на Бедини, покрай обратния електромагнитен импулс влиза и малко етерна енергия, тази енергия ще влезе навсякъде в акумулатора, дори и в кутията му нищо че тя е изолатор, защото тази енергия не е ток. Защо е нужен именно акумулатор, защото основното в него е "напрежението", тази етерна енергия ще започне да поема бавно информацията за напрежението и ще започне да се превръща в напрежение, и оттам ще дойде малко енергия в плюс. Това е накратко механизма при Бедини генератора, той не може да се самозахрани поради това че тази енергия по бавно се трансформира, и от него не бива да се очаква много енергия в плюс. Що се отнася до кофата с водата да етерната енергия ще влезе кофата но няма да се трансформира в електричество защото там няма напрежение което да копира.

--- Край на цитат ---
Твърденията на занимаващите се с Бединката са, че той възстановява абсолютно умрели акумулатори, без никакво напрежение в тях. Така че тоя "етер" няма от какво да копира "информацията". Йоро твърди че ще работи и с кондензатори, които като са разредени ... в тях няма и помен от електрически потенциал.
Също така твърдението на Йоро е че неговия генратор зарежда батерии и акумулатори много по-бързо от класическото зареждане, което противоречи с твърдението ти за "бавната трансформация".
Така че теорията ти на мен ми изглежда нелогична.

krasias:
 juliang, Бедини генератора в тоя случай е комбинирано зарядно устройство. Едната част от заряда идва от обратния електромагнитен импулс, който си е нормално електричество, и едва накрая идва идва добавката от етера. С кондензатори ако има ефект то той ще бъде съвсем малък вследствие на по малкия им капацитет. Що се отнася до скоростта на заряд при акумулаторите, да кажем за оловните, то производителя им дава 20 часов заряд с ток една двадесета от капацитета на акумулатора. Така че Бедини генератора ги зарежда по бързо но не толкова бързо че да стане самозахранване, трябва да откачиш акумулатора от генератора за да получиш добавката в плюс.

бай Теню:
Нищо чудно благодарение на шоковата терапия да му се разбиват " камъните" на умрелия бъбрек "акумулатора" и да проработва отново. Е и малко божия намеса да му вдъхне живот и вече си имаш ново Аку...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия