Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
бай Теню:
Тука има намесен някакъв +ов "Божествен вятър" иначе немой стана тая
владимир димитров:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 08, 2016, 02:21:50 pm ---Когато някой е безсилен да представи доказателства за твърденията си, видно единствената му защитна реакция е да цитира високопарни революционни техно лозунги, които са само едни общи приказки. Няма нужда, моля!
Вместо да се правите хем на велики изобретатели, вземете та покажете най-накрая едно самозахранено устройство, без да си търсите извинения. Тогава всички тия празни приказки ще отпаднат. Ще получите подкрепа и доверие. Но какво очаквате, да не мислите, че целият народ е полудял, характерно напоследък. Не е. Има и такива, които мислят адекватно.
Това да запалиш водата с електричество, което ти носи КОП 3 примерно, също не е нещо авангардно, при условие че климатиците ми имат КОП от 5,5-7,5. Трябва да съм "голям изобретател" та да тръгна да паля водата и да получа КОП 3, вместо да се опъна на дивана, да си пусна Хи-Фи музика и с бутона на дистанционното на климатика, да си създам комфортен КОП /отопление и охлаждане/ много над 3........и да се наслаждавам на живота. Защо да гоня дивото, като имам питомното? Това се нарича прагматизъм, а не материализъм. Другото е алабализъм, снобизъм, антагонизъм и мазохизъм. :D
Крушката с нажежаема жичка свети, защото е нагрята до определена температура, като цвета зависи от температурата. Всички метали светят така при нагряване. Други начини на светене на металите на мен не са ми познати. Не изключвам обаче в някой религиозна литература на някоя секта да има и описан друг начин на светене, чрез духове, магии, прана и т.н. Последните начини са "особено научно доказани", затова и ги крият от учебниците и ги изучават само илюминатите :D, дадени им от извънземните. :D
--- Край на цитат ---
EDM electronics никой не оспорва предимствата на климатика ,разликата че от едното КОП3,може да се генерира енергия за захранване на другото КОП 5...
И аз пускам инверторния климатик,но не плащам за 400 вата консумация...
БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ -дали е свободна или поробена ,колегата не случайно ви го каза..Наблегнете над това !!!-
Не влизайте в глупави спорове ,кой бил изобретател, и кой не ..това само времето ще покаже..
Спрете да си оправдавате СЕ мързела с климатика, защото е смешно вече...
Нали трябва някой да работи за Безплатната енергия докато си седите по диваните :)
Teslov,Rus ,Yoro точно така е!!
krasias:
Здравей juliang, обратния електромагнитен импулс не е студено електричество, както мислят повечето от вас, той си е най обикновено електричество. Другата енергия влиза заедно с него от генератора, но според мен не е правилно да се нарича студено електричество, да усещането е че е студена но не е електричество. Това е етерна енергия от етера в околното пространство и може да се движи и съхранява в проводници и изолатори. Етерната енергия представлява "енергия памет" енергия която се управлява чрез информация, ако нанесеш някаква информация върху нея тя се превръща в това което и диктува вложената информация. Тази енергия е предназначена да поддържа всички процеси в Вселената, и това е най лесния и опростен начин за поддръжка. Аз познавам два вида етерна енергия едната е доста далече от нашия свят и е ограничена от специално поле там е само етерна енергия няма информация. Тази етерна енергия е във вид на много фини частици който вибрират на много висока честота. Тука в нашия свят където поради това че има много информация най вече заради това че материята е етер + информация, етерната енергия е на по големи частици които пулсират на по ниска честота. Какво се случва при генератора на Бедини, покрай обратния електромагнитен импулс влиза и малко етерна енергия, тази енергия ще влезе навсякъде в акумулатора, дори и в кутията му нищо че тя е изолатор, защото тази енергия не е ток. Защо е нужен именно акумулатор, защото основното в него е "напрежението", тази етерна енергия ще започне да поема бавно информацията за напрежението и ще започне да се превръща в напрежение, и оттам ще дойде малко енергия в плюс. Това е накратко механизма при Бедини генератора, той не може да се самозахрани поради това че тази енергия по бавно се трансформира, и от него не бива да се очаква много енергия в плюс. Що се отнася до кофата с водата да етерната енергия ще влезе кофата но няма да се трансформира в електричество защото там няма напрежение което да копира.
EDM electronics:
--- Цитат на: krasias в Юни 09, 2016, 11:10:40 am --- Защо е нужен именно акумулатор, защото основното в него е "напрежението", тази етерна енергия ще започне да поема бавно информацията за напрежението и ще започне да се превръща в напрежение, и оттам ще дойде малко енергия в плюс. Това е накратко механизма при Бедини генератора, той не може да се самозахрани поради това че тази енергия по бавно се трансформира, и от него не бива да се очаква много енергия в плюс. Що се отнася до кофата с водата да етерната енергия ще влезе кофата но няма да се трансформира в електричество защото там няма напрежение което да копира.
--- Край на цитат ---
От къде ги четете тези теории, копиране напрежението от етера и т.н.? :D
Няма да крия, не ги разбирам, като вас тия неща, ама по аналогия на казаното, ако прекарам малко прана или етер през една банкнота от 100 лв., дали ще ми я копира в плюс, като напрежението в акумулатора? Ще бъда много щастлив, ако прекарам малко студено електричество през 100-левка, а от нея ми изтупа в краката една 50-толевка да речем...;D Ако това се случи, ще стана най-големия привърженик на тази теория, защото вече ще имам доказателство.
Но за сега и вие господа не разполагате с такова, а само си точите лукумите за баницата.
Ако не друго, то има забавление в този форум ;D :D ;D
caduceus:
Ясно се виждат две групи хора - едните, които работят и мислят /макар да правят грешки понякога, което е нормално за процеса на развитие/ и вторите, които само се подиграват и не искат да разберат, че от всяка върба свирка не става.
Ако хората с правомощия искат форумът да оправдава поне донякъде името и целите си, нека се вземат в ръце и да премахват спама навреме и окончателно. Иначе няма да стане.
По повод хладното електричество. Това е доказано, убити са хора с мотори за него /например Ед Грей и Райх/, правени са хиляди тестове и изписани много книги и публикации. Да казваш на нещо което е бяло, че е черно е или крайна тъпотия, или нарочно поведение.
Или че Бедини бил мошеник, както вероятно и тези около него - Петер Линдеман, Джон Биърдън, Флойд Суийт и т.н., както и хора работили по темата като Райхенбах, Тесла /дето го обичате толкова, но никой не коментира с какво аджеба работят основните му изобретения от втората половина на живота му/, Вилхелм Райх, Доналд Лий Смит и т. и т.н.
Вие, скъпи другари химици, психолози и доморасли майсторчета явно сте по- по- най от тях и знаете всичко!
Айде вземете се погледнете в огледалото и се засрамете!!!
А хладният ток минава през малки междини, където нормалния не може. Минава през изолатори, където нормалният не. Преобразува се в поле и следва законите на оптиката, което нормалният не може. Кондензаторите му са по-различни от нормалните, трансформаторите - също. Има и много, много други свойства, за които хал хабер си нямате а приказвате... Поне мълчете и слушайте.
Красиаз, Велектра, Владо Димитров, Теслов, Жоро, Рус, Фантом и още няколко човека са останалите здрави сили тук, които имат импулса да вървят напред. Другите с обратния знак не ща и да ги споменавам, защото не заслужават. "По делата им ще ги познаете" :)
Успехи!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия