Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
EDM electronics:
--- Цитат на: atos в Юни 09, 2016, 08:47:47 pm ---EDM electronics, няма заяждане, проследи "диалога" ни и ще забележиш къде (и в чий пост) са наченките за нещо подобно.
Нямам и намерение да те засягам, поздравления за лампата на Райф, адмирации и за " канадеца в Канада", радвам се, че си наясно много добре що е туй плазма и що е туй тлеещ разряд,но какво място има това в тази тема?
Каква връзка с генератора на Бедини?
--- Край на цитат ---
Връзката е тази същата, като снимката от твоя опит с лампата от 80 ст. дето генерирала прана.
Аtos:
Не генерира "прана", а хаотична оргонна енергия, не е фокусирана.
Ако оргонът е купчина руда, праната е пречистения метал от нея - носител на живота.
EDM, за да не съм голословен, ето ти "тлеещ разряд" от същата тази лампа, но при други условия!
Открий разликите:
EDM electronics:
--- Цитат на: atos в Юни 09, 2016, 08:55:21 pm ---Не генерира "прана", а хаотична оргонна енергия, не е фокусирана.
Ако оргонът е купчина руда, праната е пречистения метал от нея - носител на живота.
--- Край на цитат ---
Нищо, аз всичките тия ги слагам под един знаменател - прана :D Тази дума ми звучи някак "по-убедително" от другите. :D
Правя и предложение оня цитат горе в поста на Радико да бъде сложен, като мото в логото на форума ;D
Аtos:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 09, 2016, 08:59:31 pm ---Нищо, аз всичките тия ги слагам под един знаменател - прана :D Тази дума ми звучи някак "по-убедително" от другите. :D
--- Край на цитат ---
Да де...
merlinbg:
--- Цитат на: Радико в Юни 09, 2016, 08:45:06 pm ---Не не е оргонна енергия щото е с 50 херца и се усеща само ако електроуреда е включен в контакта. Най добре се усеща на хладилник и готварска печка като погладиш леко с длан или пръст някъде където има гладка лъскава боядисана повърхност "метална разбира се"
--- Край на цитат ---
Съшия ефект усещам като докосна питата на външното тяло на климатика ми. Усещам вибрации и иглички по кожата си. Когато го докосна с фазомер той свети слабо, явно е събрал доста хладно електричество.
Аз като по-прост да питам, като е събрал толкова много хладно електричество, ще охлажда ли по-добре през лятото???
--- Цитат на: juliang в Юни 09, 2016, 08:30:52 pm ---Отказа да се направи това измерване, отказа да се направи опит за самозахранване чрез смяна на местата на акумулаторите, отказа да се покаже нещо повече от 3-те снимки убива у мен всякакво желание да бия път до Пловдив.
--- Край на цитат ---
Доколкото разбрах от писаното по-горе на акумулатора му трябва време да преобразува етера в студено електричество (само не разбрах, колко време). Затова няма самозахранване, но според мен може да се направи с няколко акумулатора, които се остават да се "копира" електричеството в тях за да се покаже нагледно натрупаната енергия. Например зареждат се два акумулатора и с тях се заредят други (примерно още 3), накрая ако имаме 5 заредени акумулатора без друга вкарана енергия, аз ще повярвам в студеното електричество.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия