Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (149/202) > >>

teslov::
Добро беше предложението на  juliang да се мери отделената топлина от реотан в термос - на изхода, и да се сравни с електрическата енергия, изразходвана на входа  - за зареждане на акумулатора.
Бих предложил, зареденият акумулатор да не се включва директно към реотана, а с него да се задвижи двигател-генераторна група и на нейния изход да се включи реотана. Възможно е допълнителният ефект да се проявява като реактивна , а не като активна енергия.

az_skeleta:
аз съм пробвал размяна на акумулаторите на входа и на изхода и не става. Заряда не може да се компенсира и те се разреждат постепенно. тогава бях с една бобина н генератора все още.
 Кузмов, аз съм писал и по напред как си меря моето Бедини дали дава повече. Натоварвам, тогава чистоновия ми акумулатор с 60 ватова крушка и засичам 4 часа разряд. Напрежението ми падаше до 12.1В. След това зареждам с Бединито, докато вдигне 15В. И така 5 дена. резултатите сами си ги сметнете. 4 часа по 60 вата(или ако искате чак такава точност 12.25В средно и 5 А) и заряд 4 часа с 30 В, 3А. Акумулатора мисля че беше 64 Ач, но ако държите за точност мога да накарам брат ми да погледне колко му е капацитета точно.

nizo:
Здравейте,

тъй като има много съмнения, дали може или не може да се изкара СЕ от системата на Бедини, публикувам тука една идея. Сериозните изследователи, учени, любители и всякакви хора да кажат, защо работи или не работи. Системата не заработва енергия, но пък лампата свети, а много хора усилено "търсят" точно това. Схемата е за напреднали, а не за начинаещи търсачи на СЕ.  :D

Yoro:
А бе  az_skeleta! Не разбра ли, че това с демо версии не става?
Трябва да е достатъчно мощен генератора и да е с нужното разположение на бобините.
Та твоя е конструктивно съвсем различен от моя.

Yoro:
nizo! А какво ще кажеш като видиш генератора ми да се захранва от батерията която и зарежда и зарежда и други батерии?
По явно самозахранване има ли?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия