Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
EDM electronics:
--- Цитат на: madsatbg в Юни 13, 2016, 06:01:33 pm ---
Здравей EDM electronics,
Ами тебе кой те кара да :По същата причина и "онези" хора показват достиженията си или ако щеш и щенията си./ желаното за действителност/
Да икономисат време и пари на онези, които ще тръгнат след тях.
Не знам ти какво толкова си загубил, но аз само съм спечелил от това, че не слушам хора, които ми мислят само доброто.
Има един лаф : " Кеф цена няма".
Знанията, които съм придобил, след всеки неуспешен опит за получаване на СЕ,
няма как да ги науча от учебници и университети.
Радвал съм се на малките успехи, тъгувал съм на голямите разочарования и след ден два изправял съм се и отново с ентусиазъм съм се захващал за експерименти.
Що се отнася до основните знания, съм ги придобил от над 50 години радиолюбител, завършил съм Техникум по слаби токове, след което Техническия университет. Над 40 години работя в областта на радиоелектрониката.
Последните 10 години съм посветил на търсене на СВОБОДНАТА.
Благодаря за загрижеността.
Предложи на Жоро да се направи експеримент за самозахранване, направи го и после пиши .
Аз имам едно-бобинен генератора на Жоро, "мебелния", за който не съм проверявал дали се самозахранва.
Аз съм от Софето, ела и да го проверим, със твоите "реленца". Само не ми излизай със "номера" на горепосочения цитат.
Бъдете здрави, но и на мен не ми издържаха нервите да ви чета .
--- Край на цитат ---
madsatbg, да оставим на страна, че си ми ядосан. Не пиша тук, за да се харесвам на някого, а да търся истината за СЕ.
Както сам каза, имаш еднобобинен Бедини-генератор. Интересно би било да споделиш дали изкара от него СЕ, като не си го самозахранил и защо е останал еднобобинен, а не примерно 4-5-6 и т.н.? Достатъчно ли СЕ прави и с една бобина, че да няма нужда от самозахранване с "реленца"?
Yoro:
А админа на форума да си пише каквото си иска. Проблема си е негов.
Добре е да погледне и какво е писал. Та това е нелепо даже и за обяснения с конвенционалните понятия.
Аз съм прям човек и не проумявам защо пише такива ...
Значи админа е проумял, че не работи генератора ми, но е тъп и си е купил необходимото за да го направи. ;)
Не му прави чест. Та той идеално разбра за какво става въпрос и сигурно вече има такъв генератор.
Иначе за какво ще си купи от мен детайлите необходими за изработване на генератора?
И защо не вдига телефона като му звъня? :)
Скоро ще го видите това за което писах.Ако админа не ме елиминира де. :)
Просто искам да е и с присъствие на колеги от форума.
Иначе пак ще има простотии.
Още десетина дни и ще го видите.
Yoro:
И не се дрънкайте с колеги който имат генератори с една бобина.
Докато не го направят с всичките пет бобини те не могат да покажат какво се получава.
И аз имах генератор с една и с три бобини.
Докато не се направи с пълен комплект няма нужните резултати.
Има и друго. Когато генератора е с една бобина има някаква мощност. Като е с две не се умножава по две а по много повече а като е с пет е несравним. С всяка добавена бобина ефективността му се повишава много. Не е по две а по 1000.
Нека се спрем до срещата.
Тогава ще видите всичко.
Та до тогава. Още десетина дни. :)
ckopax:
--- Цитат --- Оправяйте се.
Повече и ред няма да напиша тук и сменете името на форума.
Не лъжете хората.
ЧИСТА ЕНЕРГИЯ. ;D ;D ;D
Мръсни и тъпи номера. :(
Та това е направо смешно. Изясни ми се защо не пишат тук вече колеги които са направили нещо работещо.
Май дори и не включвате какво направихте. :)
Благодаря ви. :)
--- Край на цитат ---
Добре че си размислил Yoro, хората са жадни за зрелища и сапунки.
Yoro:
Зная.
Тъпо, но е факт.
https://www.youtube.com/watch?v=BP7WGKWPZKg
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия