Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
az_skeleta:
Уф!!! Не си трябва осцилоскопи и някакви сложни уреди. два какви да е добри акумулатора, даже не е необходимо да са еднакви. разреждате единия и го зареждате с другия. Сменяте им местата и веднага ще разберете истината. Даже и релета не ви трябват. Иска се време и ЖЕЛАНИЕ!!! Освен нормалната енергия има и друга и се усеща много добре, но на крушката не и върши работа. Тя си иска нейното. С тия осцилоскопи и измервания в такъв филм ще се вкарате че може и "супер свободна енергия" да намерите!!!
Жоре, само се надявам да позволиш на Кузмов наистина да направи измервания както е решил, щото на мене 2 пъти ми обеща и накрая стигахме да ми показваш ти как го мериш. Няма да коментирам дали моя е демо версия и какво каза като го сглоби, щото не ми се влиза в абсурдни спорове!
mito_kupona:
СЕ съществува, бъдете сигурни!!! Успех на работещите.
PyroVeso:
Няма да има никакъв Видовден, EDM, по простата причина (която и ти си маркирал), че "Господ е в черните дупки", както авторитетно ни убеждаваше един свещеник още по времето на социализма. Върви после по черните дупки и доказвай, че Го няма там, или че Го няма по принцип... и въобще дали самите черни дупки съществуват под формата, под която ние си ги представяме... А и понеже повечето хора вярват че Го има, а може би с голяма вероятност и наистина е така, ходи и докавай, че няма никаква корелация между Него и черните дупки...
dmitarp:
Защо само го увъртате и усуквате, а не си кажете направо, че Го няма, никога Го е нямало и никога няма да Го има. Не ства така, това е все едно, да вадиш печени пилета от фурната без да слагаш сурови и да вадиш вино от бъчвата без да слагаш грозде в нея. Нали разбирате, че меко казано е смешно това, е тези които твърдят, че Го има не са ли смешници или мошеници тогава.
Единственото СЕ, което е достъпно за хората, въобще за човечеството това е Слънцето, използвайте го и ще имате успех.
EDM electronics:
За всеки явно е различно. За мен мога да кажа, че СЕ е логично да я има, в противен случай тази планета или ще загине скоро, или ще се отърси, наводни и разтресе от гнидите, които са я нападнали. Ако я няма, това противоречи и на развитието, като природен закон. Без повече и повече и по-евтина енергия няма развитие нататък. Не съм сигурен като някои обаче, че тази СЕ се намира там където те я търсят, защото все ми се струва, че под формата на законспирирана, окултна информация, се подава умишлено на едни лапнишарани погрешната посока, да се дрънкат из форумите, да изостават и да се оформя технократското общество на друго място, а не сред простолюдието. Сигурен може да е само оня, който види и пипне. Е, има и "сигурни" само на основа на вярата си. :D
Не мисля, че само слънцето дава СЕ. Ами атомната енергия къде я забравихте? СЕ от атома ще има бол. Който е запознат с новата руска атомна централа /единствена в света/, която се изгражда в момента с какво гориво работи и новите ускорители на частици...... Има и една немска разработка на електроцентрала с плазма, казват до 25 г. ще заработи. Тези нови технологии са безопасни.
Предполагам има и на друго място СЕ, да може да си я носи всеки в чантата, но си мисля, че всички познати ни досега пътища са проверени и не сме я срещнали там. Вероятно е на друго място.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия