Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
EDM electronics:
--- Цитат на: Yoro в Юни 14, 2016, 06:51:46 pm ---Мишо подготви се, че ще го видиш абсолютно самозахранен генератора.
Ще работи от батерията която и зарежда, но преди това ще се постарая да ви покажа, че дърпа енергия от етера.
Вече зная как да ви го покажа това. После ще го пусна да работи само с една батерия.
Тогава и вие мерете каквото си искате. Аз ще наблюдавам само да не стане беля. :)
Ще ви покажа и как една батерия от лаптоп 5 Ач и то възстановена ще зареди батерия 80 Ач и няма да е паднала до нула. Тази батерия беше на 150мV Вместо на 14,8V.
Имам и други такива и не е проблем пред вас да ти възстановя и да направя зареждане от тях на голяма батерия.
Пък вие смятайте ако можете.
Така ще се секнат глупавите дебати и ще почнем да работим най накрая. Както трябва де. Надявам се.
Като показах какво съм направил не е било с комерсиална цел. Просто споделям резултати.
Ако искат може да го потвърдят тези които са си взели от мен детайли за генератора. :)
Надявам се да нямате нищо против всичко да се снима на клип.
--- Край на цитат ---
Yoro, това трябваше отдавна да направиш, но по-добре късно, отколкото...
Самозахранването или работата само с един акумулатор е най-голямото доказателство. Ако ни покажеш това нещо, ще си първия в света. В цял свят правят Бедини, но все "на кривата ракета й пречел космоса" та да не могат да го самозахранят.
Но нека се разберем предварително:
Дори и да няма СЕ пак може да се самозахрани, т.е. докато се изтощи батерията. Или трябва да се сложи при демонстрацията акумулатор с не голям капацитет, не такъв от 200 А/часа, за да не е нужно да стоим една седмица и да гледаме дали ще му падне напрежението. Малко акумулаторче с някакъв съответен товар. И ако това нещо не му пада напрежението, аз си вземам думите назад и ти поднасям публични извинения, а всички те обявяват за истинския Бедини. Като обезщетение ще ти поръчам от Китай необходимия набор йонистори за замяна на акумулатора.
Мисля, че имаме сделка? ;)
Yoro:
EDM electronics!
При това самозахранване генератора консумира 32А от батерията за да роботи и тя не пада.
Дори и 200Ач да е батерията като се има предвид, че тази батерия е на десет години и е работила яко този ток въобще не е малък. Мога да ти покажа за колко време ще падне батерията с такава консумация.
Въпреки тази консумация от старата батерия поддържа напрежението и работи.Не е проблем и да се зареждат и други батерии в същия момент.
Тук вече не става въпрос за това колко Ач е батерията а колко е електролита и. Нещото се случва в електролита.
Като се срещнем ще го видиш.
juliang:
--- Цитат на: Yoro в Юни 14, 2016, 08:07:04 pm ---... При това самозахранване генератора консумира 32А от батерията за да роботи и тя не пада...
--- Край на цитат ---
А би ли ми припомнил каква консумация показваха уредите, когато генератора се храни от ТЕС-а? Аз се сещам за 35-36 волта 4 ампера. Приравнено към 12 волта ... това ще са 12 ампера. Защо се получава тая разлика от почти 3 пъти? И кое е реалната консумация всъщност?
Yoro:
juliang!
Теса ми е дърт ве.
Той консумира 600W при 240V.
Смятай колко прави това като се захранва с инвертор който повдига от 12V.
juliang:
TEC-а консумира в зависимост от това колко се иска от него. Не може да консумира 600 вата, а да изкарва 36*4 = 130 вата. Иначе просто ще се запали - оставащите почти 500 вата трябва да се губят в него като топлина.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия