Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
Михаил Кузмов:
Yoro, по въпроса с меренето, стигнах до извода, че трябва предварително да направим обстоен дебат! Всичко предварително да е ясно, какво ще мерим, как ще мерим, с какво ще мерим, метод на мерене, какво ще очакваме от резултатите, как ще ги зачетем??? Това последното означава, че трябва да имаме едно мнение с теб относно резултатите! Ако ще имаме различно мнение, тогава нещата пак са в начална точка!
Ако покажеш самозахранване, всичко това отпада като безсмислено! Предполагам че ме разбираш? Ако има самозахранване, каквито и резултати да се появят (отрицателни) те няма да имат стойност. Тогава ще ни остане да гадаем как се случва това?
Май че топката винаги е била в твои ръце, и ти мн. лесно би ни запушил плямпалниците!
Радико:
--- Цитат --- Защо бе az_skeleta мислиш, че някой който не го е направил и не е наясно ще го обясни по добре от мен?
Това което се случва де.Та тези който ще го мерят първо трябва да включат за какво става въпрос и тогава да мерят.В случая аз ще се постарая да им покажа, че се добива енергия от етера.
--- Край на цитат ---
Жоро нужно ли е да знаеш из основи всички формули свързани със фундаменталните закони на Нютон за гравитацията за да можеш да сложиш две дини на една теглилка и да прецениш коя е по тежката. И в твоя случай нещата опират до просто сравняване на две напълно подобни величини. както казах без осцилоскопи, волтметри, ватметри, ампермери, мултицети и всичко подобно Една машина срщу една крушка във напълно справедлив двубой тава е пътя на истината. крушка от само 1 ват ни повече ни по малко. И два акумулатора разбира се.
Yoro:
Мишо подготви се, че ще го видиш абсолютно самозахранен генератора.
Ще работи от батерията която и зарежда, но преди това ще се постарая да ви покажа, че дърпа енергия от етера.
Вече зная как да ви го покажа това. После ще го пусна да работи само с една батерия.
Тогава и вие мерете каквото си искате. Аз ще наблюдавам само да не стане беля. :)
Ще ви покажа и как една батерия от лаптоп 5 Ач и то възстановена ще зареди батерия 80 Ач и няма да е паднала до нула. Тази батерия беше на 150мV Вместо на 14,8V.
Имам и други такива и не е проблем пред вас да ти възстановя и да направя зареждане от тях на голяма батерия.
Пък вие смятайте ако можете.
Така ще се секнат глупавите дебати и ще почнем да работим най накрая. Както трябва де. Надявам се.
Като показах какво съм направил не е било с комерсиална цел. Просто споделям резултати.
Ако искат може да го потвърдят тези които са си взели от мен детайли за генератора. :)
Надявам се да нямате нищо против всичко да се снима на клип.
Yoro:
Не Радико! Бъркаш. Нали искате да видите , че се дърпа енергия от етера.
Ще го видите. Тук вече не става въпрос за зареждане на батерии.
А ако успея ще видите и нещо още по.
mi68:
Здравейте
E=mc^2 на тази формула се позоваваме за СЕ. Какво имаме, Е-енергия с общ характер, m-маса и с-електромагнитна константа.
-Първо да се измени средата или електромагнитната константа, това се постига чрез радиална енергия, наблюдаване на охлаждане.
-Второ чупи се маса, става чрез анихилация на материята чрез антиматерия. Получава се при силни центробежни сили. Този етап за предпочитане е да не се достига.
Предложеният генератор има наченки на двата етапа, центробежните сили се подсилват с магнитни.
Този първи етап на напомпване на средата е на много добро даже отлично ниво. Втория етап получаване на кръговрат е на ниско плачевно ниво. Проблемът не е в измерването, а в грамотно/евристично/ решение!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия