Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (158/202) > >>

juliang:
Yoro и Caducceus... моля ви, запознайте се с начина на работа на True RMS уредите.
Казвате, че хладния ток грее реотана, но не се отчита от уредите. Това просто НЯМА КАК да е вярно, защото голяма част от True RMS уредите мерят ток ИМЕННО чрез измерване на ЗАГРЯВАНЕТО на калибириран резистор в самия мултиметър.
Тоест, ако хладния ток, оргона, праната или не знам-си какво още има възможност да загрее реотан той ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще бъде измерен и от True RMS мултиметър.
Ако пък хладния ток има свойството да образува магнитно поле около проводника по който минава (което е задължително условие за да може да задвижи ел. мотор) то той ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да мръдне стрелката на стрелкови измерителен уред. Защото тя работи ИМЕННО на магнитен принцип. Аналоговия волтметър всъщност е едно малко ел. моторче, което се опитва да се завърти, но бива спирано от пружина.

Накратко:
НЯМА начин тоя ток да върти мотори, но не и стрелки на измерителните уреди.
НЯМА начин този ток да грее реотани, но да не се отчита от True RMS уред.
Моля ви, осъзнайте се какво приказвате. Наистина нещата стават смешни.
Или поне предложете някаква по-реалистична причина за невъзможността за измерване на тоя ток.

EDM electronics:

--- Цитат на: Yoro в Юни 21, 2016, 09:02:26 pm ---Не  EDM electronics. Батерията е заредена със съвсем различна енергия.
Тази енергия се добива от етера. Огтонната енергия не помага при зареждането не батерията, но променя работата на двигателя на автомобила.
Тя е бонус. :) Енергията с която се зарежда батерията се добива в електролита в следствие на отрицателните импулси от генератора и оргонната енергия не спомага за това.

В батерия заредена с генератора няма топло електричество.

--- Край на цитат ---

Yoro зададох конкретни въпроси, очаквам конкретни отговори. А ти повтаряш, като мантра общи приказки. Не съм свикнал така. Аз говоря конкретно и показвам къде има противоречие не в моите твърдения, а в твоите, а ти да ми отговаряш с клишета.  Прочети ми внимателно горния пост, не на диагонал и отговори.

Velektra добре обясняваш, но ми е интересно това твои съчинения ли са, на някой друг ли са и са ти се сторили за самата истина или си достигнал до тях благодарение на експерименти, измервания и научно си ги доказал?-питам, защото е важно колко вяра да отпусна.

Това за бързия диод под 3 nS ми е интересно как го разбра. Такива диоди се срещат изключително рядко и те задължително са маломощни. Преди 1 век не е имало такива диоди, интересно как тогава в ерата на раждането на СЕ са я улавяли без такива бързи диоди. И диодите работят с електрони, а йони, вода, газове, течни метали през тях не могат да минават. Интересно тоя етер ли, прана ли или какво как минава от там в едната посока, а в другата не ще. Потенциалната бариера е изградена от дупки и електрони, не виждам как праната ще има същите свойства. Логично е тоя диод да е изграден от подобни вещества, за да проявява същите свойства.

juliang:
И още един въпрос към Yoro:
На кое викаш "отрицателен импулс"? Импулс с обратен знак на напрежението, или влагаш нещо по-друго в този термин?

mi68:
Здравейте,
Тук се дискутира студено електрическво или ток на разместване. Най-простото разделяне е да се спре тока на проводимост с еднопроводно или безпроводникова верига по ток на разместване.
   Първи начин(модерен) вилка на Авраменко.
От мой опити нискочестотни диоди 1N4007 отлично работят на ток на разместване с много висока честота. Примерно на ток на проводимост в ТХО на 15 625 Хц пълна скръб, разбира се е нискочестотен диод. Следователно диода трябва да е бърз.
   Втори начин спиране на тока на разместване с тежки метали и феромагнетици. Експериментирал съм с волфрам, чудесно работи. Явно реотан от нихром върши работа.
  Трети начин ползване на два вида токоносители, електролити и диоди. Ползва се акумулатор - отлично.
  Четвърто ползване на бифилярни намотки -няма информация, възможност за развитие и експерименти.
  Пето ползване на униполярни кондензатори - няма информация, може да се доразвие проекта.
По три точки се е работило, по две не, Дано има СЕ.

Velektra:
EDM electronics,
това което написах е сбор от мои съчинения, от съчиненията на други и от проби с които засега не съм открил нещо повече от това за което е писано.
За диода съм изпуснал една петица отзад, така че става въпрос за 35ns - извинявам се!
Термина "хладно" не е за тока който тече по проводниците, а за охлаждане около бобината при процеса на извличане на заряди от околната среда. Като охлаждането не е в смисъл да замръзне, а лек повей, който може и да не се усети, защото ако всичко е точно и искаш да ти работи, трябва откъдето си го взел пак там да го върнеш.  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия