Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (167/202) > >>

Аtos:
Абе Юлиане, ти добре ли си, бе?
Човекът ти каза, че има самозахранване.
Той ти казва - Имам това и това...ти му отвръщаш - Не, не може да го имаш, щото на мен така ми е хрумнало?
Ами...смешен си вече в напъните си, да го убеждаваш да не вярва на очите си!

Ей го и тоз герой:

--- Цитат на: dmitarp в Юни 23, 2016, 10:29:06 pm ---   juliang безсмислено е да ги учиш...
--- Край на цитат ---
На какво да го научи? Юлиан е като абориген в тази материя и то по собствено желание.
На какво да го учи, наистина? Как да измери интензитета на оргонната компонента с мултицет?

--- Цитат на: dmitarp в Юни 23, 2016, 10:29:06 pm ---Ако не можеш една система математически да я анализираш, конструираш я и мериш, коректно...

--- Край на цитат ---
...не ставаш? А, и таз добра? Значи, който не знае как стават явленията, за него не съществуват?
Ако съм измислил прашката, не мога да я ползвам, щото (видиш ли) не съм направил нужните анализи на векторите и математически изчисления на силите?
И сигурно един дървен философ професор ще стреля по-добре от мен, а?
Ма истината е друга, брат - професорът ще умре от глад, ако разчита на прашката за прехраната си, НО АЗ бих могъл да го науча да стреля с нея, щото вече имам голям опит!
Пък като го науча - вече да си прави изчисления там колкото иска!

dymelsoft, стига с тоя ТЕС, Yoro ви казва, че има самозахранване...без ТЕС.

juliang:

--- Цитат на: atos в Юни 24, 2016, 01:34:34 am ---Юлиан е като абориген в тази материя и то по собствено желание. На какво да го учи, наистина? Как да измери интензитета на оргонната компонента с мултицет?

--- Край на цитат ---

Аз предложих с реотан, който да грее вода - не щеш.

И... обясни и на Йоро (не само на мен) че НЕ МОЖЕ да измери оргонната компонента нито с мултицет, нито със стрелкови уред - да спре да ни навира някакви волтове и ампери постоянно. Че и да иска обяснение за показанията.

Аtos:
Ми...не, бе, Юлиане, ако се върти и е самозахранено, за к'во ми е реотан?

az_skeleta:

--- Цитат на: dymelsoft в Юни 24, 2016, 01:22:15 am --- - когато зареждаш акумулатора заедно с товара същия се зарежда много по-бавно отколкото без товара. т.е. напрежението на акумулатора расте по-бързо без товара отколкото със него, но явно това е абсолютно без значение за тебе.
 - ако пък напрежението на зареждания акумулатор не нараства при включен товар ти подаваш по-голямо напрежение от "ТЕСА" (увеличаваш входната мощност) докато видиш, че напрежението на клемите на акумулатора започне да расте. Факт който явно удобно пропускаш.
 - подаваната мощност от ТЕСА е далеч по-голяма от мощността на товара. Така и не можах да те накарам да натовариш акумулатора с примерно 20А товар. Тогава със сигурност няма да имаш зареждане на акумулатора, но и тогава ще измислиш поредното оправдание.

--- Край на цитат ---

Това е точно така. Даже вече си мислих че само аз съм го забелязал.

Yoro:
az_skeleta!

Когато генератора е самозахранен чрез инвертор който е включен в батерията която се зарежда и в него е включен теса който захранва генератора консумацията е над 32А при 12V.
Явно не слушаш какво ти казвам и не гледаш какво ти показвам.

Скоро ще работи и без тес.Като махна транзисторите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия