Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
Аtos:
--- Цитат на: GreenHulk в Юни 26, 2016, 10:33:34 pm ---Без ни най малко да се заяждам, какво е твоето обяснение едни генератор да подава толкова напрежение, колкото е батерията. Това да не е полтъргайст или дрон с изкуствен интелект? Друго ако това е така, може лесно и многократно да се фиксира и филмира. Също така, ако това е така, то може да е много важно.
--- Край на цитат ---
Хълк, ти за пръв път ли четеш темата (ако си я чел цялата изобщо)?
Че това е първото странно нещо от генератора на Жоро! Нали за това ви каза, че се държи като ЖИВО СЪЩЕСТВО, иначе нямаше да е странно?
--- Цитат на: Yoro в Юни 26, 2016, 09:41:15 pm ---Да така е. Ако включиш батерия 6V напрежението е толкова, а като поставиш 12, 24,36, 48V батерия е точно колкото е съответната батерия.Напрежението на изхода де. Не е необходимо да настройваш каквото и да било.
--- Край на цитат ---
Жоро, не се изразяваш добре и оттам са половината обърквации:)
Тук не преценяват, че вход и изход при теб се припокриват! И без връзка вход - изход системата няма да работи, те си я представят "линейно"!
Бих изразил една твърде смела съпоставка (на която скептиците биха се закикотили):
Генераторът приема зарежданата батерия като част от себе си (свой крайник, примерно) и я "лекува", ако е "болна"!
И...наистина мисля, че всякакво по-нататъшно дискутиране или опониране няма смисъл, безпредметно е за всеки.
Или разбираш (без да се опитваш да си го обясниш НА ВСЯКА ЦЕНА и то "по свой тертип"), или не.
Yoro:
Много точно го написа.
madsatbg:
Ето на това се казва техническо обяснение.
Защо не се изчака ЕДМ, да чуем неговото мнение.
Аtos:
Що трябва непременно да е "техническо" обяснението?
Я обясни що е БОГ с технически термини? Колко волта е на входа и колко на изхода:)
Е, днес (беше) неделя...колко трябва да се чака EDM?
EDM electronics:
Колеги, споко. Ще Ви разкажа всичко и ще дам отговор на всички въпроси. Ще Ви кажа и как според мен работи генератора на Йоро, който няма нищо общо със СЕ. Просто исках малко да изчакам, да видя настроенията Ви, отчасти мненията. И имайте предвид, че целта не е да се оплюе някой или злепостави, а да се разбере истината за СЕ и Бедини генератора.
Привечер ще започна да разказвам какво видях и какво мисля за него.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия