Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (185/202) > >>

prp:
Мен което ме смущава и обърква по скоро е защо има тес и батерия щом е само захранване? Самозахранване разбирам генератора да работи от само себе си без външен източник т.е. без акумулатори и тестове. За какво само захранване става въпрос изобщо?

Yoro:
EDM electronics, та това което ще пишеш можеше да го пишеш и без да идваш при мен. Всичко ти беше ясно и не ми даде думата като се срещнахме. Даже не погледна какво ти показвам. Значи всичко ти е било ясно предварително.
Вероятно ще покажеш и твоя генератор който си изследвал или и тук ще изнесеш лекция на тема инвертори както направи при мен.
Ако си от  компетентните колеги от които очакват някакво обяснение за генератора или за каквото и да е устройство за чиста енергия то нещата са много зле.
Вече съм убеден, че ако в нещото има дори и зрънце което може да помогне за да се направи възможно ползването на чиста енергия то колеги като теб ще го смачкат за да не поникне.
След като си убеден, че такава енергия няма и на бялото казваш черно защо въобще пишеш тук във форума?
В тази тема.

EDM electronics:

--- Цитат на: Yoro в Юни 27, 2016, 10:16:26 am ---
След като си убеден, че такава енергия няма и на бялото казваш черно защо въобще пишеш тук във форума?
В тази тема?

--- Край на цитат ---

За да се противопоставя на фантазьори, които въвеждат в заблуждение поради незнание и свръхамбиции.
И да кажа на такива, не че няма такава енергия, а те я нямат.

az_skeleta:
Жоро, би ли обяснил как работи инвертора? Щом твърдиш че не е инвертор, то значи знаеш как работи. Е обясни ни за да видим разликата!

dymelsoft:
Мдаа. EDM electronics, ще яде ли Асан баница или не ? ;D. Честно казано не виждам какво различно можеш да кажеш по темата от мен.
 "Генератора" /умишлено го слагам в кавички/ е тотално елементарен и няма нищо необяснимо в поведението му, но уви никога Yoro няма да приеме каквото и да е друго обяснение та дори да му се обяснят нещата с картинки, графики на токове, напрежения и т.н.. Не ми се занимава да влизам в пълни и подробни обяснения, защото съм сигурен, че всеки човек разбиращ поне малко електроника може да си анализира схемата и ясно да види нещата.
Проблема е в нежеланието да се направят елементарни неща за да се докаже веднъж завинаги, че в тази въртележка няма и не може да има СЕ, а само заблуди причинени от умишлено пропускане на методи за проверка, които за съжаление ще доведат до разкриване на болезнената истина. Многократно се предлагаха елементарни методи и от други колеги, но като някакво болестно състояние се повтаря само една и съща теза и преиначаване /нагаждане/ на фактите. Смятам, че е време да се сложи край на този безсмислен спор.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия