Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (186/202) > >>

lda_has:
"Смятам, че е време да се сложи край на този безсмислен спор. " дори и темата да се заключи, почисти от смешни твърдения и измислици до един момент на ново развитие.
Жорката да си препрочете писанията и да си ги сравни със записките ако има такива. Веднъж за винаги да разбере, че хората му мислят доброто, да повярва на разбиращите и да спре да се излага. По този път са минали много хора и му казват ефекта получен и доказан в някаква степен, който той не иска да проумее.

Атанасов_Хасково

Bat_Vanko:

--- Цитат на: lda_has в Юни 27, 2016, 11:34:23 am ---"Смятам, че е време да се сложи край на този безсмислен спор. " дори и темата да се заключи, почисти от смешни твърдения и измислици до един момент на ново развитие.

--- Край на цитат ---
Подкрепям напълно...

getca:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Юни 27, 2016, 12:22:45 pm ---Подкрепям напълно...

--- Край на цитат ---

juliang:
Не. Аз съм против темата да се заключва. Аз поне очаквам най-накрая да има някакви смислени измервания, или да се покаже система която се самозахранва без никакъв външен източник за достатъчно дълго време, че да се елиминира заряда на участващата батерия.
А и нали ей-сега, до дни ще има подобрена версия на тоя генератор, дет ще избие рибата, Защо трябва да се пуска нова тема?

lda_has:
"До дни ще има подобрена версия на тоя генератор, дет ще избие рибата" - то риба не остана вече, какво да избива??? Всички на взе за балъци.

Атанасов_Хасково

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия