Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
elektros:
:)Вие май наистина не разбирате, че човека сериозно си вярва! Това, което пише наистина го мисли! Само че не може да преглътне факта, че нещо не се получава и търси причината в нашето неразбиране.....
бай Теню:
ми той генератора си бачка и си върши работата за която е създаден, ама кой пусна мухата, че може да люпи сварени и боядисани великденски яйца и да вади направо печени пилета не се сещам. Не закривайте Слънцето щото не ви е ясно какво следва...
mi68:
Здравейте,
Освен глупави заяждания, некомпетентни обяснения има и свежи моменти. Почети изчезва Ленц-ефекта, това е да премахнеш действие-противодействие и да стене действие-съдействие. Трика става с едно инвертиране, подобно на крива на Модус. Тогава при това аксиално изкривяване можеш да минеш на обратната страна без да правиш дупка. Да дойдеш на същото положение трябва два оборота. Явно този трик може да доведе КПД 102-105%, но тук да се получи самовъзбуждане е много трудно и нестабилно.
Решение което ми се вижда грамотно е да се направи второ аксиално обръщате, така че за един оборот да си насъщото положение. Тогава товарна и генераторна част са развързани и си сътрудничат. Даже и при сериозни загуби поне ще има 140% КПД, достатъчно за спокоен генераторен режим.
Радико:
Да се заключи темата с все едно да направиме тъп аметикански сериал от тия по тъпите и от индийските дето Аха да хванат лошия и той се изплъзва като Хундини и ни заявяват очаквайте следващия сезон на филма.
Е са кво ще оставиме последното за нашите внуци щото ако се излезе със ясно становище и край няма за какво повече да се пише във форума и трябва да го зактиеме така ли.
А земете свършете барем една елементарна работа до края
Yoro:
Би трябвало EDM electronics и компания да направят и обосновка на това което пишат. Иначе си е просто моето твърдение на база на наблюденията и експериментите ми срещу тяхната гола приказка.Като се има предвид, че EDM electronics въобще не се интересуваше какво се случва не му е ясно как ще пише компетентно за нещо непознато за него?А вие колеги се радвате, че той пише така.Та той можеше да го пише това и без да идва при мен.След като не ми даде никакъв шанс да му изложа моите заключения. Това не го интересуваше.Той си беше научил урока и ми говори през цялото време на срещата ни за инвертори. :) Защото в това е компетентен. Като вица на чекрешан за краставицата. :)
Нека скептиците гледат тези клипове и после компетентно обяснят защо е така и какво се случва.
Тук се вижда ясно какво се случва като към батерия която се зарежда от конвенцианолно зарядно като се включи товар към зареждащата се бетерия.
https://www.youtube.com/watch?v=IQlV6Orx0dI&feature=youtu.be
Ето и клип който показва какво се случва при същата ситуация с батерия зареждаща се от генератора ми. Наблюдавайте ампермера който показва тока на зареждащата се батерия.
https://www.youtube.com/watch?v=2KlPTUXPGw4
Това се получава защото няма СЕ. :)
ИМАА..
Колеги! Не обръщайте внимание на глупавите и необосновани твърдения на
тези ЯКИ опоненти.
Прекалено стандартно разсъждават и ще им е адски трудно да го проумеят.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия