Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
Аtos:
Да де...ма не е?
Що не каза, да му дам камера назаем?
dymelsoft, що не пробваш тогава "схемата" (щото за вас това е само схема явно) само с кондензатор, пък било и през товар?
Да видим колко време ще върти?
Относно "електричарското" ти обяснение - логично е и обосновано, кондера не погасява така импулси, но...надали ще върти дълго.
Ся...ще ми кажеш, че подобен кондер (който да покрие капацитивно акумулатора) ще струва майка си и баща си и т.н...но не би отрекло "твоето" обяснение, нали?
Освен това аз питам ЛИЧНО EDM да ми отговори - той е "мерил" (на око), той обяснява...
EDM electronics:
Нямаше смисъл да правя клип, защото то нищо не ми беше показано, а и нещата са същите като това което показва Йоро в клипа си. То беше и невъзможно за клип, защото Йоро беше много гневен от позицията ми. Нямаше условия да снимам клип, ситуацията беше такава.
Ако Йоро беше подготвил самозахранване със сигурност щях да направя клип, но за съжаление не беше така.
Там присъстваха и колегите Михаил Кузмов и аз-скелета. Те също видяха самозатихването.
Yoro:
Какво да ти показвам?
Та ти не ми даде думата бе EDM electronics . :)
Ако камерата е записала нещо ще го пусна до всички.
Даже не се интересуваше какво съм направил и как работи.
Ти ми обясни компетентно, че това е инвертор. :) Като се има предвид, че не си правил такова нещо, но ти е ясно. :D :D :D
Аtos:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 27, 2016, 10:40:02 pm ---Колеги, спирам се, респектирахте ме със знанията си и доказателствата. ;D
--- Край на цитат ---
Що спираш, обясни ми, моля те! Обясни на мен (клетия безпросветник) как се черпи товар от "умрял" акумулатор?
getca, точно "белите петна" у Жоро са предимството в случая:)))
На вас липсата им ви пречи...щото няма и да се замислите да ги попълвате.
Добре, бе...EDM, аз пак не разбирам? ? ?
Ти нито си мерил...нито си снимал...кво си правил при Жоро, бре?
Само си зяпал или лекция си му изнасял?
За к'во ходи изобщо? Нали уж да ни покажеш нещо - как става или не става?
EDM electronics:
--- Цитат на: atos в Юни 27, 2016, 11:16:40 pm ---
Що спираш, обясни ми, моля те! Обясни на мен (клетия безпросветник) как се черпи товар от "умрял" акумулатор?
getca, точно "белите петна" у Жоро са предимството в случая:)))
На вас липсата им ви пречи...
--- Край на цитат ---
atos , то се обяснява на хора които имат възможността да разбират. На теб ти отделиха достатъчно колеги внимание да ти обясняват и ти пак нищо не си разбрал. Съветвам те да идеш да си направиш ревизия на IQ-то, да не е спаднало нещо? ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия