Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (200/202) > >>

dymelsoft:
Yoro, започвам да си мисля вече за болестно състояние.
Вкарваш в системата близо 200W мощност и къде се изпарява тази енергия бре. Ако ще и буркан със солен разтвор и два електрода да сложиш на изхода и го натовариш със същия реотан ти гарантирам че същия ще светне като лампа при тия двеста вата и тогава какво ще разправяш, че имаме чудо ли какво ли? Земи се спри, че ставаш смешен вече. Прави си там нещата. Вярвай си и се спри вече. Нямам нито време нито желание да доказвам на теб и на всички които ти се връзват на приказките, че това е една прекалено скъпа врътня за зареждане на акумулатори.

--- Цитат ---Ся...ще ми кажеш, че подобен кондер (който да покрие капацитивно акумулатора) ще струва майка си и баща си и т.н...но не би отрекло "твоето" обяснение, нали?
Освен това аз питам ЛИЧНО EDM да ми отговори - той е "мерил" (на око), той обяснява...
--- Край на цитат ---

Не ще ти кажа, че си има формула за изчисляване на интегрираща верига която ще ти даде точната стойност на капацитета на кондензатора при съответния товар.
Ако все пак желаеш да проумееш нещата ти препоръчвам това http://tie.uni-ruse.bg/library/TOE2.pdf
Смятам, че с твоето IQ няма да имаш проблем.

Yoro:
Браво на теб  EDM electronics! ;D
Ма ти си май голям спец?
Само дето аргументите ти са тъпи.
Не се връзват с това дето се получава.

Аtos:
И да е спаднало, трябва да обясниш, като за 10 годишно дете (както казва Радико).
Ама...пак бягаш от отговор?
Независимо какво друго ще кажеш!
Какво си обяснил, че да е за разбиране?

Значи - Жоро експериментира, мери, споделя, клипове пуска - разкъсвате го от обстоятелствени подробностни въпроси - не му вярвате.
Ти отиваш, не мериш, не снимаш, говориш наизуст - всички ти вярват?
Не е и смешно вече - жалко е!

dymelsoft, престани вече!
Аз нямам проблем с проумяването не нещата, ти явно - да. Пак ми говориш за готови формули?
Що трябва да смятам по формули за електротехника само? Щото сте решили да изолирате само тая част от процеса?

EDM electronics:

--- Цитат на: atos в Юни 27, 2016, 11:27:18 pm ---И да е спаднало, трябва да обясниш, като за 10 годишно дете (както казва Радико).
Ама...пак бягаш от отговор?
Независимо какво друго ще кажеш!
Какво си обяснил, че да е за разбиране?

Значи - Жоро експериментира, мери, споделя, клипове пуска - разкъсвате го от обстоятелствени подробностни въпроси - не му вярвате.
Ти отиваш, не мериш, не снимаш, говориш наизуст - всички ти вярват?
Не е и смешно вече - жалко е!

--- Край на цитат ---
Е кажи сега, това не е ли парадокс? ;D
Защо само ти вярваш на Йоро? - даваш ли си сметка  :D ...от IQ-то ще да е, да знаеш.... ;D  :D  ;D

Yoro:
EDM electronics, и ти срама нямаш.
Та ти не погледна даже какво ти показвам и не ми даде думата. :)
Пристигна с предварително научена лекция която ми изнесе. ;D
Само дето не се връзва с това което се получава.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия