Автор Тема: Електронна обработка на горивото- ЕПГ  (Прочетена 28396 пъти)

Неактивен Maistora52

• I'm first Omnologist in World
  • Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 643
Re: Електронна обработка на горивото- ЕПГ
« Отговор #30 -: Декември 31, 2012, 09:25:53 am »
Виждам, че почти общо мнение е тази тема да се премести в "продавам-купувам"... ОК!
Въпреки, че според мен има много ценни мнения отговори (реплики), които са си за предишния раздел. Това, че Electros само "пуска мухи", възбуждайки нашето въображение, за да разбере той и партньорите му какво всъщност правят или си въобразяват че правят - мисля че не е реклама за продажба на продукт, а особена форма на идейно "шпиониране"...
Ако решите - можем пак да я върнем там!
« Последна редакция: Декември 31, 2012, 09:41:43 am от Maistora52 »

zarko

• Гост
« Отговор #31 -: Декември 31, 2012, 10:26:36 am »
Аз му писах на лични ама той не отговори :-X

Неактивен Maistora52

• I'm first Omnologist in World
  • Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 643
« Отговор #32 -: Декември 31, 2012, 10:53:21 am »
Zarko, на кого писа, кога му писа, какво му писа? - може би човека вече празнува, или пък е на път, или компа му нещо да се е сбъгясал... Споко! - това закалява търпението на Изобретателя!

zarko

• Гост
« Отговор #33 -: Декември 31, 2012, 12:14:31 pm »
Поне да каже някаква цена. Ама аз му писах преди една седмица, но може би той е вече някъде по фирмите производители на автомобили за да патентова изобретението си ;D 8)

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 263
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #34 -: Декември 31, 2012, 01:34:39 pm »
Аз проявявам интерес към такова устройство за доста сериозна машина и Електрос ми отговори обяви ми 1800 лв. Със ДДС  което за такава огромна машина не е много но не е и малко. Ако обявените икономии са реални цената е поносима. Иначе такова изказване като
Цитат
всичко е реално,  а ако искаш да разбереш нещо повече за принципа на работа, няма как да се случи
показват възгледи на изказващия несъвместими със идеите на форума. Съжалявам Elektros, но не мисля че се вписваш успешно във форума.
тук е за идеи с отворен код а не за реклама на ноухау. Бъди така добър да си оформиш публикацията като обява подходяща за тази секция. с табличка с дебити разходи цени и така нататък.     
« Последна редакция: Декември 31, 2012, 09:15:10 pm от Maistora52 »

zarko

• Гост
« Отговор #35 -: Декември 31, 2012, 05:32:15 pm »
Според мен имаше много по-съвестни хора които ги изгонихте от форума а този тук, който май ми прилича на мошеник от класа още го траете. Вече ми липсва алтиума
« Последна редакция: Декември 31, 2012, 09:14:44 pm от Maistora52 »

electros

• Гост
« Отговор #36 -: Януари 01, 2013, 10:19:32 am »
Всеки има право на собствено мнение и да го изразява така, както пожелае.  Това че форума е с отворен код може би означава, че такава идея би трябвало да стане обществено достояние, така ли да го разбирам? А къде отиват тогава хилядите левове инвестиция, стотиците проби с електрониката и безброй пъти сваляния и качвания на камиони в идиотски пек и студ? За да може готова, проверена и работеща сложна електронна система да подарим на хора, които не вярват, само за да им докажем, че работи?  Слезте на Земята, приятели и не си мислете, че всичко е измама.... Успехи на всички,  и нека заядливите и неуспелите тази Нова Година да са здрави, за да работят и повече, че да не им остане време да завиждат на другите!  От мен толкова по темата и най-вероятно във форума, моите уважения към МАЙСТОРА,  от позицията и опита на своите години той най-добре прецени  темата. Честита Нова Година, да сте  здрави, много умни, а най-умните и много богати! ;)