Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Лечение на рак с масло от канабис
PyroVeso:
Seeker, пробвай с "honey oil" - хем е по-яко, хем няма да събуди подозрения :)
Макар, че доста митничари вече са се светнали и ползват Интернет...
piton2012:
Колеги, нещо не разбирам. Първо за какво точно се използва маслото. Колегата Весо казва за мазане. Мажем какво? Рак на кожата? Или зъбите- за което е писал колегата Seeker? Освен това уж мажем, а човека от клипа го слагал в храната на детето за лекуване на тумор в мозъка.
След това, не знам освен от семената, дали се добива примерно и от листата на растението. Технологията ли е различна, но едното ми прилича на смола, а другото е нещо много по-рядко, подобно на олио. Освен това и цените са много различни. PyroVeso казва 400 лв./ 0,5 кг. Аз гледам в нета 25 лв. / кг. в Биомагазин в София. Това дали е вярно незнам, не съм се обаждал. А продават и масло 15 лв/ 50 мл.
Накрая искам да попитам, някой знае ли нещо, което да помага при мускулна дистрофия. За излекувани от рак съм виждал, но от това нещо май не. Разбира се двете неща са съвсем различни. За сега незнам някой да е пренаредил гените. Все пак може би има начини поне за забавяне на процеса.
piton2012:
????
Тишина! Никой ли няма какво да каже?
Seeker:
@ piton2012
Чети внимателно постовете и няма да задаваш излишни въпроси.
Зъбите са отделно, те не се третират с конопено масло. За зъбите се ползва определен режим на хранене описан във филма.
Конопа е за мазане при различни форми кожни тумори. А за детето с тумор в мозъка е дадено само едно инфо и нищо повече.
За сега аз ползвам конопено масло, получено от семки, но се оказва че съдържанието на ТНС и някой смоли е недостатъчно за да се получи показания на клипа ефект.
broiko:
https://sites.google.com/site/zapperraif/anticancer
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия