Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Лечение на рак с масло от канабис

<< < (2/24) > >>

MrDeath:

--- Цитат ---Това са тракерите. Внимавайте с вирусите.

--- Край на цитат ---

Благодаря! Свалих го от залива. Kaspersky не докладвава за вируси.

EDM electronics:
А някой има ли представа как се получава масло от канабис?
Тази информация за канабиса е изключително ценна!

Има и едно друго растение, което би могло да замести скъпите лекарства и действа не по-зле от тях. Това е Здравеца! Това растение сваля кръвно налягане за отрицателно време, буквално за минути и то само ако се сдъвче част от листото. Предполагам една такава настойка би могла успешно да замести лекарствата на хипертониците без да има страничните ефекти на химиите.

piton2012:
А защо не разказвате накратко, за какво става въпрос, докато обяснявате къде и какво пишело и къде виреело. Казвам го както за рака, така и за зъбите, а и за всичко останало.

piton2012:
EDM electronics
Маслото се получава чрез пресоване на семената. Някъде бях чел, че се получавало и чрез екстракция с етанол, но при по висока температура и тогава не знам дали няма да се разпаднат някои съединения. Специарно за ТНС незнам до каква температура е устойчиво, а и незнам то ли е активната съставка за рака. Но всичко тово ти е излишно май, защото масло от канабис се продава в готов вид.
В Еропа цената му била около 80 лв/ л. У нас го видях 12.70 лв./ 30 мл, ето тук: www.zoya.bg/ - Био-конопено-масло-30-мл.246

Seeker:
@ piton2012
Ами как да ти разкажа накратко 3часа филм ? Става въпрос  за лекуване на кариес и възстановяване на зъбния емайл  чрез  стимулиране  на самите зъби да го правят. Има и книга - около 300 страници, със същото заглавие - 27 $  , но се продава само в Щатите. Изследванията са на зъболекар от началото на 20век.
И всичко е на английски език, с докторски термини които все още не са ми ясни.

А това е още едно инфо за конопеното масло:
http://30dumi.eu/2011/05/bashta-izlekuva-sina-si-ot-rak-s-konopeno-maslo/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия