Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Лечение на рак с масло от канабис

<< < (3/24) > >>

Seeker:
Най-накрая си намерих конопено масло, но то не е като това от линка. Направено е от пресовани конопени семки и доста течливо. Това което се препоръчва в клипа е направено от сушени връхчета на индийски коноп, като смолата се извлича чрез спирт с последващо изпарение на спирта. Остатъка е тъмнозелена вискозна течност която се използва само външно.
Сега  пробвам  конпеното масло , румънско производство,  ако има резултати ще обадя.

kokobg:
http://dni.li/wp-content/Cannabis_growing_Bg_050.pdf
Нещо интересно по темата.

Seeker:
Много ми харесва един текст от приложение  към закона за контрол на наркотичните вещества и прекурсорите:  Приложение 1 към чл.3, ал.2 (Изм. и доп. ДВ 56/2003 :  Растения и вещества с висока степен на риск за общественото здраве поради вредния ефект от злоупотреба с тях , забранени за приложение в хуманната и ветеринарната медицина.     
Питам с кое нещо като се злоупотреби не се постига вреден ефект???

Същата логика може да се приложи към кое да е растение или вещество  и да се  установи вреден ефект при злоупотреба!!!  С бензина например може да се злоупотреби като се палят например коли - ето ви вреден ефект. С бутилка алкохол също може да се злоупотреби с последващ вреден ефект.  Или със свинско месо и бял боб също, и така нататък...  Ами да забраним всичко и така ще решим  всички проблеми.
Затова сме завряни в ъгъла на безизходицата и вярваме на всеки обявил се за месия и спасител.

Безумията в законите ни явно не са случайни, те се генерират и проявяват при определени заявки от определени външни фактори.

PyroVeso:
Прав си Seeker, можеш и в леген с вода да се удавиш, ако решиш. А леталната доза на натриевия хлорид (готварската сол) е 100-130 грама за възрастен човек, приети наведнъж.

На законите пък хубавото им е, че винаги можеш да се измъкнеш, ако решиш :)

Миналата година бях тръгнал да правя мехлема за една позната, но ми поискаха 400 лв. за мат'ряла (което всъщност си е безкрайно ниска цена за такъв сорт нещица!) и тя се отказа. Понастоящем е дала много по-големи суми за "стандартна медицина", естествено с нулев ефект...

slayknot:
Здравейте

ето един от начините за направа на конопено масло (hash oil), като се използва 150мл бутан за получаване на екстракт. Има и други клипчета, които обясняват доста добре колко бутан трябва за извличането на определено количество масло, какво е нужно и т.н.

http://www.youtube.com/watch?v=qiPnHUKoCx4

http://www.youtube.com/watch?v=FvO_ly5gfos&feature=related

Преди време се рових рових из нета за повече информация свързана с това масло. Повечето видео материали са на английски. На кратко - има няколко начина за екстракция, като най-чистия продукт се получава с бутан(полупрозрачно масло с цвят наподобяващ олио), с етанол(ако не ме лъже паметта), цвета е черен със зеленикав оттенък и д.р.

За съжаление, притежаването на марихуана е наказуемо от закона...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия