Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор Zapper на д-р Хулда Кларки и за медицината изобщо

<< < (3/25) > >>

Selfmade:

--- Цитат на: teofilius в Март 13, 2009, 10:40:44 am ---При използването на Запер не е нужно честотата да съвпада точно до херц на 30 КХц . Целият ефект се формира от това че импулсите са правоъгълни. Малко плуване на честотата с толеранс ~ 1 КХц познатият ми лекар , казва че дори е за предпочитане , тъй като по думите му , при неизменна честота - организъма се приспособява, свиква и има едно малко намаляване на ефективността. В случая дори да не е точно така, аз също съм убеден че плуването на честотата е по-скоро положителен ефект. При използване на TL494 вече имаме фиксирана честота при която температурните промени могат да доведят до отклонение от няколко херца най-много, което е без значение. От тук [url] http://www.heal-me.com.au/frex.html /url] можете да си свалите frex16 - това е програма за честотно лечение, която посредством медни-тръбни електроди и обикновен аудиоусилвател , се използва подобно на Запера , но с 3 минутни сесии. В нея има списък с лечебни честоти за над 1000 болести и здравословни проблеми. Всички честоти са в звуковия диапазон. Има информация че дори слушането на съответните звуци от програмата оказва добър лечебен ефект. Имам голямо основание да смятам че има голямо сходство между Запера и плазмената търба на д-р Райф. Не до безкрай но донякъде. При плазмената търба имаме радиантно(скаларно) електрическо поле около разряда и електродите и това поле предизвиква електромеханични честотни трептения в организмите попадащи в него. При обикновения запер , плазмената търба е заменена от човешкото тяло което става приемник (дипол)на радиантна енергия и е облъчано с честотни вибрации на същото това поле(електрически лъчи). И при двата случая имаме използване на правоъгълни (или отсечени) електрически импулси. Приемам също и че електрическите трептения стимулират директно имунната система , което допълнително води до самолекуване на организъма...

--- Край на цитат ---
Hi.
Ако имаш време да се занимаваш, някои мои размисли.
При биорезонанса, не играе имунна система. Приложеният променлив ток предизвиква механичен резонанс върху организъмчето ако е на собствената му честота и то се разрушава на базата на обикновенна ултразвукова кавитация. По същият начин се свива крачето на жабата в училищните опити, като му пуснеш ток. На сайта на Кларк има клипчета, на които е видно, как става това на предметното стъкло на микроскопа и. Опитът е прост и всеки може да го направи с един микроскоп. Пробвах - така е! Взривче. Прав си с плуващата честота. От честотите по-горе ще видиш, че е избрана честота с порядък по-ниско от нормалните резонансни честоти. По принципът на безкрайният ред хармоници, фактически въздействуваме с голям спектър честоти и ако базовата плува, покриваме още по-голям диапазон. Високите честоти, които съответствуват на собствените честоти на човека и отделните му органи, вече отиват на много малки амплитуди и вероятно може да ги считаме за безвредни. Във всеки случай, ще оказва влияние собствената спечифична проводимост и може би е добре най-напред да се понатъпчем с киселини (витамини, аспирин и пр.) или сол, или пък колоидно сребро, а след това за да изкараме токсините от бастисаните парченца на патогени, интензивно да се наливаме с дестилирана вода или бира.
Това, което е значителното откритие на Кларк, може би, е нейното твърдение за заразяване на червеите с бацили и последните с вируси, така че поради скин-ефекта на честотата, която не е унищожила малките организъмчета е необходимо да се провеждат няколко последователни сеанса, за да се изпотрепе всичко все по-малко. Така, че най-напред се трепят червейчета, после микроби и накрая едноклетъчни.
Мисля си обаче, че за резонанса, освен честотата е необходимо и съвпадане по фаза, така че е добре и да се вобелира по време на сеанса, сиреч плавно да се извърти фазата за един период.
Накрая си мисля, че не е добре да се изпотрепе всичко наведнаж, щото ще се отровим от токсините, така че постепенно на принципът от голямо към малко с паузи за детоксикация.
За детоксикация се наливаме с бира и влизаме в сауната, бъхтим с колело като щурави в най-голямата жега, тъпчим се с любеници пишкаме на поразия.

teofilius:
Като цяло съм напълно съгласен с теб за биорезонанса! Просто смятам че освен него е стимулирана и имунната система. Важното е че принципа работи. Иначе имам програма за генериране на честоти на компютъра и може да се настрои така че честотата да плува. Тоест  - постепенно се увеличава или намалява за определено време и в определени граници. Това е подходящо при необходимост да се покрие по голям спектър от честоти а също и хармониците им. Един приятел ми услужи с микроскоп за няколко дена и трябва само да изнамеря някакви животинки които да наблюдавам и да ги подлагам на електрострес...

teofilius:
При всеки лечебен метод присъства плацебо ефекта но има и реално лечение. Напрежението на електродите е около  7-9 волта. Факт е че ниската честота се чувства дори и при 5 волта. Не е задължително тока да протича през цялото тяло. Мозъкът реагира на електрическите импулси и във вид на нервни импулси ги предава и по цялото тяло при което всяка клетка реагира със съответната честота. ..

caduceus:
Здравейте колеги,
аз ползвам малко домашно направен  :) запер по схемата на д-р Кларк /30 килохерца/, с батерия 9 волта. Според мен удачно е поставянето на електродите и на краката - просто стъпвате на босо върху тръбичките. Най-добре е да са позиционирани под коренните точки на стъпалата - там където енергията се свързва със земята. Мястото се намира най-лесно като свиете пръстите на краката, в средата на образувалата се падинка. Точката е крайна и директно свързва към енергийната система на организма, веригата в долната част на тялото се затваря донякъде през т. "морето на енергията" - ци хай. По принцип ако са отпушени меридианите трябва да има контакт и през ръцете и главата, обаче това рядко се случва в наше време...
Но по диагонал - мисля че не е добре, смесва се по-тежката енергия от краката с тази на ръцете. Така че - правете запирането и с двете. Така няма да се скрие никаква гадинка у вас из някое далечно кюше  :)       

nespokox:
Здравейте,
Иска ми се да обсъдим електродите.Струва ми се,че медните електроди
не са най-добрата идея.С времето повърхността на медта се окислява
до меден окис,който е полупроводник. На времето се използваха,например съм виждал в мултицет.Та този еднопосочно провеждащ слой трябва да се отстранява ,например с фина шкурка или киселина.Не се сещам за аргументи срещу използването на алуминия./?/.
Selfmade,"Плаването на честотата" води до промяна и на фазата,така,че
не е необходимо да се прави нарочно-то си става автоматично.За реда
на Фурие/хармониците/:то си е факт ама някои не са чували за него и
ме оплюха в един друг форум по темата.Не си спомням кои но някой писа, че имало и субхармоници :o.Има,където се използва умножаване
на честотата /предавателите/ но в запера няма от къде да дойдат.
Хайде със здраве!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия