Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.
gwtt:
Аййй аз не искам да засягам никого. Сайта ти е страхотен, сега го чета тъй като досега не съм намирал книгата на доктор Райф другаде безплатно. Свалих и 2 филма тука (малко нелегално, но с научна цел и за благото на хората). Нищо подобно, не твърдя нищо против изследванията на доктор Райф и твойте доводи. Просто посочих примери за доказан ефект от приложението на електрически ток върху различни болни органи. Иначе от електроника твърдя че разбирам :). Не лампова, но все пак е нещо. Говорил съм многократно със специалисти по лампова електроника и всички твърдят, че по-добре уредът да се прави с цифрови синтезатори и натам се насочих.
Проблемът на заобиколното доказателство, е че колкото и да изследваш - измерваш нещо, както той е правил кръвни проби и неколкократно филтрирани вирусни проби (незная думата за подобни проби), с единствената разлика, че ги е наблюдавал визуално. Без визуален контакт няма начин да си сигурен че е именно този вирус или не са други частици замърсили пробата. Аз се опитвам да реша точно този проблем, обаче всички реални лабораторни уреди залягат на документирани снимки с електронен микроскоп или друг метод за визуализация на пробите. Поток през канал, време за коагулация, честотен резонанс, колориметрия и др. Опитвам се да интегрирам този чип, продава се на готов модул - платка и софтуер и се пише на визуал бъзик. http://www.analog.com/en/rfif-components/direct-digital-synthesis-dds/ad5933/products/product.html Иначе съм правил измервания и с доста по-як уред за мерене на импеданс от 0-100MHz, но бих предпочел устройството което опитвам да правя да е по-евтино.
И още веднъж извинявай ако съм те обидил с нещо, и много ти благодаря за сайта. Евала за сайта! Ще го кача, в списъка с линкове на моя сайт. Ако искаш ми пиши, ако не недей. Аз обаче търся контакт именно с човек, като теб, който е запознат с изследванията на д-р Райф, защото ако и аз почна да чета от началото до края, както най-вероятно си направил ти ще ми отнеме още 2-3 години.
vitan:
Жоро, 4 години, почти нон-стоп :) поне в мисленето и четенето по темата. Но не пиши повече тук. Има си друга нишка за д-р Райф. Тук е за запърите с предимство.
Ако искаш да разбереш нещата по трудния начин: http://www.bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=42&t=3897 , но отначалото не е ясно какво е Райф. По към средата става по-ясно, но че има много „пълнеж” не е по моя вина.
Честотни синтезатори български (русенски) много качествени и на добра цена има – няма нужда изобщо да откриваш топлата вода. Другаде е проблема и с ниски волтажи той не се решава.
За микроскопа пак говориш, без да си задълбал дълбоко. Знам какво съм писал и твърдя, че и по заобиколен начин за вирусите става, макар да не е лесно. Повечето „USB” микроскопи рано или късно убиват обекта с топлината и светлината си. И ти си мислиш, че е от твоята машинария….В bgaudio.org съм зачекнал и тая тема (накрая). Трябва друг микроскоп за бактериите. За вирусите – по обиколен път, който както знаеш винаги е по-дълъг [ но пак, както другия път води към Рим :) ]. Но и тук е валиден принципа на Бай Ганьо: "гутен морген, гутен морген, все пари искат" :)
Както казах не пиши тук. А и изобщо ти е рано да пишеш :) Чети и гледай филми първо.
gwtt:
Е аз за Цапъра на Худа писах, май и за това във всъщност защо лекува... Готини линкове ми прати, филмите на Райф обаче нищо съществено не ни казват. Книгата за "Изгубените открития" също. Там само се загатват някои техни приложения и то туй. В момента събирам повече линкове, които ще постна по-късно на тема защо устройството на Худа лекува въобще и че това зависи само от силата на тока преминал през единица обем. И там ясно личи че въпросът е предимно в тока, който преминава през тялото ни. А по повод топлата вода, аз обичам да я откривам. Има различни топли води: загряти с нафтова печка, с ВЧ вълни, с въглища, със слънчева енергия. Или все още твърдиш да не я откриваме, ми дай да си ползваме парното, то нали го има?
Има и лекарства, защо ни е Цапър? Апропо ти с какво се занимаваш, че ми стана интересно, а в линка към профила ти не откривам инфо?
vitan:
“…. филмите на Райф обаче нищо съществено не ни казват.”
Да, на канадската група е интересно само как гори оригиналната райф-лампа. По това как гори една лампа, лично от опита с годините мога да кажа много за електрониката назад. 1 късче :) Другия обаче дава много късчета според мен. Схема там разбира се няма.
„……Книгата за "Изгубените открития" също. Там само се загатват някои техни приложения и то туй.”
Там още няколко късчета… и така докато си събереш стотина броя.
По писанията ти обаче разбирам, че не си я чел. Според мен без книгата и филма от сайта (моя), човек няма реална представа за материята. В Нета на тема Райф има тонове дезинформация [въпреки, че според един кларк-форум аз съм „великия дезинформатор” :) ].
„Има различни топли води: загряти с нафтова печка, с ВЧ вълни, с въглища, със слънчева енергия. Или все още твърдиш да не я откриваме……?”
Щом имаш желание да се занимаваш с вода, лошо няма. Имаш целия Световен океан за експерименти :) А той е повече от сушата.
”….Апропо ти с какво се занимаваш, че ми стана интересно, а в линка към профила ти не откривам инфо?”
Днес на практика с нищо, затова и съм се разписал толкова :) Иначе не е важно. Ти обаче не чуваш, че тая нишка е за друго. За запърските постижения. Има друга за д-р Райф (която кой знае защо още има в името си думата генератор).
gwtt:
Да бе вярно, ми да махнат този "генератор" от там.
Имам резултати от ползване на Цапера.
Резултат 1: През лятото бях на риба и ме ухапа един гаден мутант комар. Получи ми се мехур, след няколко дена мехурът се спука и раната зарастна за около 1 седмица. От тогава до момента ми седеше тъмно петно на кожата. Преди 2-3 седмици направих Цапера с 555 и го настроих на 30КХц. Провел съм не повече от 20 2-3 минутни сеанса над ухапаното място. И ЧУДО - петното започна да изчезва, сега е по-малко и се надявам, когато кожата се излюпи да няма следи от ухапването. Щом получа траен ефект ще кача снимки показващи как белегът изчезва. Прилагайки 30КХц но 1-2 милиампера ток. Ползвам противно на предписанията електроди от лъжица-алпака и положителен електрод от сребърна лъжица. Надявам се така да вкарвам сребърни йони на мястото на работа с електрода. За мен ефект има, в момента пия и пелин и бабини зъби, пия и колоидно сребро. Има мигновен ефект над рани по лицето след бръснене, паднаха ми пъпчиците и т.н.
Доказателство 2: Вероятно всеки страда от проблеми с кожата около ноктите на ръцете. Когато се разкървави обикновенно се възпалява. О чудо - 2 пъти сложих електрода и разранената кожа около нъката се избели и сега всичко е наред.
Дано тва е по темата :)
Иначе ще помогнеш повече, ако дадеш повече парченца свързани с този Райф.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия