Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Резултати от лечение със Zapper, Райф генератор и др.

<< < (5/6) > >>

galinkata_7:
Интересуват ме РЕЗУЛТАТИ-има ли такива със сигурност??????

Нора1977:
Здравейтe! Бих искала да споделя моя опит от ползването на апарат за биорезонансна терапия /запер/. Аз бях скептично настроена относно действието на апарати от този род като алтернативен начин за лекуване. Самата мисъл да се лекувам под въздействието на ток ме плашеше. Миналата зима /2009/ се разболях от сериозен грип, свързан с болки в ставите, силни болки в гърлото, дълбока кашлица, от която дробовете ми пламтяха и не спях почти през нощта от кашляне. Купих си хапчета за кашлица,разтворими таблети .... Опитах какво ли не, изпих две шишета различен сироп, но действие никакво. Тогава реших да изпробвам запера на моя приятел, апарат за биорезонансна терапия. Прочетох ръководството му за ползване, на какви бактерии и вируси влияе, чрез действието на тока под определена честота и сила. Направих си процедура вечерта. На другият ден се чувствах определено по-добре, вечерта отново процедура и на следващият ден вече почти не кашлях, болките в гърлото отшумяха, освен това спряха да ме болят и дробовете, които от кашлицата ме боляха при дишане. На третият ден вече мога да кажа бях много по-добре, направо се учудих от действието му. Никога не съм и предполагала, че ще бъда защитник на този род алтернативно лечение без медикаменти. Но след като лекарствата не ми помогнаха, се принудих да се доверя на този метод-лечение със запер. И не съжалявам. Напротив, от тогава го препоръчвам на всички познати, които имат като мен хронични заболявания или страдат от заболяване вследствие на вируси, бактерии, паразити. Иситната е, че който не го използва, когато е болен дори и от лек грип и не види въздействието му върху себе си, особено ако е скептично настроен като мен, трудно би се доверил на лечение със запер или апарат за биорезонансна терапия. Аз ползвам апарат Тангра. Има различни честоти на терапия според сериозността на заболяването, лесно се използва, и най-вече от опит го споделям-лекува, не се налага да купувам лекарства без никакво действие. Всеки може да инвестира в здравето си и да го ползва, когато има нужда от него. Четох в инструкцията, че се провежда 20 дни терапия, след това 1 седмица почивка и отново може да се прави терапия, когато заболяването е по-сериозно.

gogotosam:
Здравейте!
Бях на преглед с биорезонансен уред. Установиха ми наличието на доста бактерии и други паразити. Необходими ми са честоти за лечение. Имам само на първата.
1.streptococcus mitior (mitis) 313800- 321100- 318000 това го намерих в честотите на Хулда Кларк
2.mikozis orum-?
3.penicillinum rogueforti-?
4.heotrichium candidum-?
5.penicillinumcandidum-?
6schimmelpilz- alergen1-?
Това са част от гадовете, моля помогнете за честотите, на работното място имам генератор до 5 MHz с големина на импулсите до 20 волта. Надявам се това да е достатъчно.

edin:
За паразитите си вземи Para Protex. Трепе всичко. За бактериите си алкализирай тялото. По три, четири изцедени лимона и подходяща алкална храна. Само с ток ще е трудно. А машините за диагностика, правят и хомеопатично лекарство. Направиха ли ти на теб или не им се губиха безценни 20 минути?

RUS:
Не забравяй и за сребърната вода. Не е било мода през миналия век хората да се хранят със сребърни прибори.Прави се лесно в домашни условия. Само е необходимо да се набавят сребърни електроди от висока проба сребро. Разбира се трябва да се вземат мерки и спрямо храната която се консумира.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия