ми казвам че са глупости щото и аз първо тях направих и имах некви резултати които беха повече от добри,но се оказа че автотермията на руснака е отговора на всички въпроси за съвсем същия процес.второто което казах е че е добре да се насочи човек направо към автотермията на руснака защото там е обяснено явлението с формули наи подробно така че на всеки да му стане ясно за ко става на въпрос и да си го прави както си иска -като има на лице дадените формули може сам да си смята и да си прави, а не да пита аджеба тази тръба 20мм ли е или е 22мм
и тази пръчка от калибравана стомана ама каква точно е,просто сега ще знае че трябва да има еди колко си гауса магнетизъм и вече да си ги получава кефти с магнит кефти със стомана която да се намагнитва :lol: .даите някво интернет място дето да мога да кача към 5-6мб фаилове и ще сложа там това за автотермията.
По принцип теорията е еднаква и процесите които стават са описани наи подробно,ся че вместо силни постоянни магнити или ел.магнити, този пантон използва стомана която се намагнитва и така става на магнит и поради това има сто пъти по малко магнетизъм от колкото ще дадат едни редкоземлени, или електромагнити вече е въпрос на КПД на цялата система като цяло и затова написах да се насочите към автотермията защото от нея ще получите много повече КПД от колкото от мантон понтон и т.н.Мисля че основното и наи важното нещо е КПД и как да го получим дадения резултат в домашно-любителско-гаражни условия на собствените си коли, а не даден проект на даден човек-нали така. даите място линк,адрес ,и ви качвам веднага 5-6мб информация.Ако има интерес ще кача и моите лични опити и резултати еи така за славата няма проблеми
,както и ще обясня наи-подробно на всеки които пита как да си направи колата да му върви на вода и бензин едно към едно,тоест ако сега ви гори 8 на сто да падне на 4 литра бензин и 4 литра вода на 100км.Ако някои не може да си го направи това нещо може и да му го направя разбира се срещу някво заплащане щото отнема поне 20-30 дена като не се прави във завод за металорежещи машини.
ПС:автотермията не е вариант на геет,тя е научно обяснен и доказан процес като само наченки от него са използвани при геет.
2ПС:
ако някои има желание да направи един саит или нещо такова за автотермията нека се свърже с мене аз ще му дам цялата информация която имам и да я поства за общо ползване.
От Администратора: Gogo55 не успя реално да докаже, че автотермията в автомобила му е работеща.