Разгледах BingoFuel генератора, опитите със студен синтез и geet реактора. При всичките има плазма, от която се получава водород.
Т.е. принципа е еднакъв, само методите са различни (веднъж имаме стоманена пръчка, в друг случай електричество м/у въглеродни пръчки.
Надявам се до тук да съм прав, но при тези условия не трябва ли да може наапълно да се възстанови входния продукт? Т.е., конкретно за geet, при изгарянето на водорода, не трябва ли да се превръща отново във вода, която да може да бъде използвана?
Започвам да се чудя кое е по- удачно- да се оборудва мотор, който да използва geet или BingoFuel, за мен второто изглежда доста по- лесно, само че се използва електричество, а не нагрятите газове от мотора.
ПС: знаете ли къде мога да намеря калибрована стомана? Потърсих вчера по складовете. За съжаление ВАС Метал и Ташев бяха затворени. Казаха ми и за някакъв склад до Люлин?
ПС2: Извинявам се, че не е в точната тема, но до какво се свежда ефектът от размера на стоманения прът в сърцето на GEET реактора и как може да се изчисли какъв точно да се използва по размери за различните приложения? T.e. дебелина и/или дължина. Защото по схемите ги дават за различни видове мотори - 5-10 к.с., а аз такъв не мога да изнамеря, може би ще е по- удачно да намеря някакъв на овехтял Москвич, Жигула или де да знам..