getca,
Тъй като подобни теми за конспирация са ми любими, си направих труда да изгледам предаванията на Георги Ифандиев. Благой Алексиев през цялото време говори за отравянето му от руснаците с уран 238, постоянно повтаря МУСАД, КГБ и пр., как му източили милионите........, но какъв е мотивът? - аз не разбрах.
КГБ пускало ракети над България и ги взривявало на голяма височина, които разпръсквали уран и др. радиоактивни материали. А защо го правят? - също не се разбра.
Ходил съм десетки пъти на яз. Ивайловград точно на т.н. Митничарско селище /още преди да бъде съборено/. Благой Алексиев твърди, че "къщурката" му там била законна, имало кадастрална карта и пр. Ето къде започнах да се съмнявам в този човек..........
Закона за кадастъра и имотния регистър влиза в сила през 2001 г. Направих справка и установих, че Ивайловград до ден днешен няма ободрена кадастрална карта. Уж имота бил законно построен, а той нямал документ за собственост
. Купил го от двама много добри и работливи братя борчета
- сами построили вилата със собствените си ръце! Аз дълбоко се съмнявам, че тези борчета могат да намерят лице на квадрат или правоъгълник, камо ли да строят такъв замък, в който яхтата и джетовете влизат във вграден пристан, като в резиденция Перла в Приморско. Той купил имота не да води курви там, щото в това бивше слище на митничари освен оргии, заря и каране на джетове, аз друго не се сещам по значимо да се е случвало, а да прави изследвания на екологията от руския уран във въздуха.
Другото учудващо:
Как така жена му му е родила деца, но по-вярна на КГБ и МУСАД го тровила бавно, т.е. тровила е бащата на своите деца. Чудя се как не го е изяла, като черната вдовица партньора си. И що пък да е бавно, а не бързо? Ако му е била произнасена смъртната присъда, защо е трябвало толкова години труд в тровене, като е можело да си отиде по куп други по-лесни начини?
Силно съм раздвоен дали да му вярвам. Дори и да казва истината, то не успя да ме убеди. По-скоро ми звучи тенденциозно, русофобско.
Темата Кемтрайлс ми звучи в пъти по-реална. Вярвам, че е истина. Нещта се виждат. Но не руски самолети прелитат над България, а натовски.
След време онзи, който затри тази тема ще осъзнае каква голяма грешка е направил и колко късоглед е бил.