Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Обща теория за базовата същност на Вечността.
gkmihov:
Видно е, че г-н Михов пише неграмотно, пише глупости и задръства Форума със своите Пред-Исторически теории... Отваря тема с определено заглавие, а пише съвсем други неща... обикновено общи приказки, заучени науко-видни фрази и даже пълни простотии нямащи нищо общо с общата тематика на Форума - а именно - СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ. Този негов пост, който следва отдолу е доказателство. Моля колегите да вземат отношение, преди да превърнем Форума в научна клоака за нечии мисловни изпражнения.
Модератор
Няма спасение, братя! Пускам анкета и тук - вижте я и гласувайте!
Модератор
Обща теория за базовата същност на Вечността.
- теоретични и практични аспекти-
Предложение
Въпреки, че не съм техтически специалист и в тази област на човешкото познание и съм само един обикновен лаик с частично запазени знания от гимназията, от преди много години, моите неграмотни и полуграмотни публикации в моя блог / gmihov.blog.bg/ до които вече ням достъп да пиша и чета, това, което дуги са написсали в него и в български форум за алтернативна енергия събудиха и продължават да будят определен интерес у не малко читатели.
Въпреки, че във връзка с това, което публикувам ,в периода 1960 -2012г. твърде много лични обиди и квалификация получих по отношение на моята личност се постарах лична обида към никого да не отпращам. Ако все пак съм направил подобно нещо, то е било неволно.
След многото забрани да пиша, включително и до 2032г., когато отдавна няма да съм между живите за сега единственият форум в който мога все още да пиша и чета написаното в него е българки форум за алтернативна енергия.
Предлагам
Да ми разрешите да продължавам да пиша в този форум, като всичко написано, като теория и като конкретна практика, като откритие, изобретение, експеримент да бъде
под общо заглавие:
Обща теория за базовата същност на вечността – теоретични и практични аспекти.
Очаквам:
- Увеличение броя на читателите, специалисти и не специалисти.
- Намаление броя на читателите, които априорно квалифицират моите публикации, като глупости и увеличение броя на тези, които ги приемат за нещо сериозно и значимо.
- Увеличение броя на читателите, които ще започнат да разбират, че моето твърдение , че гравитационното поле не е консервативно е обективната истина, а не официално приетото в науката, че е консервативно и обективната истина ще намери място в съзнанието на хората, както е намерила място по отношение движението на Земята в пространството, наличието на условия, при които и тежките и леките тела падат с еднаква скорост, деленето на атома и пр.- обективни истини с фундаментално научно значение, в теоретичен и практичен аспекти
- След неуспешни реализации на варианти на „вечен двигател” на базата на твърдението, че гравитационното поле е консервативно, успешни реализации на варианти на директни гравитационни двигатели, на базата на моето , обективно доказано теоретично и експериментално в 1960г. твърдение, че има условия, при които гравитационното поле не е консервативно.
- Нарушение на мълчанието на специалисти и лаици пред възможните за реализация енергийни мощности от десетки, стотици и хиляди Гвт, които посочвам с езика на числата, на базата на реални опити, на база естествен източник на енергия - гравитационното поле на земята.
- Аз сам и със съавтори достигнах до стотици конкретни технически решения във връзка с директното използване на гравитационната енергия. Много от тях ще изчезнат заедно с мен, но въпреки това вярвам, че след време техническите специалисти, проумявайки, че гравитационното поле не е консервативно ще стигнат до много повече конкретни технически решение във връзка с директният достъп до енергията на гравитационните полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия и разликата между вариантите на дгд-ли до които сам и със съавтори достигнах и вариантите до които те ще достигнат ще е по голяма и по значима от колкото между първите автомобили и луноходите и марсоходите, които се движат по Луната и Марс и командват от Земята.
- Вярвам¸че на базата на гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия техническите специалисти ще реализират и необходимото безопасно производство на енергия за нарастващия брой на населението на Земята, които скоро ще стигне 10 милиарда, както неотдавна съобщиха по медиите.
- Въпреки наличието на мнения, че моите неграмотни публикации нямат място в такъв сериозен форум, какъвто е за алтернативната енергия , ако това ми предложение се приеме този форум не само няма да загуби от своя авторитет, но и авторитета му и читателите му ще се увеличат. Ще се събудят от летаргичен сън на базата на консервативно гравитационно поле , не само учени, администратори, управници, инвеститори, но и журналисти, и ще стане ново „чудо” , консервативното гравитационно поле ще стане не консервативно, както неделимия атом стана делим, „вечните” невъзможни двигатели, възможни ще станат възможни дгд-ли.
mi68:
Колега,
Всичко е много добре даже отлично. Разбери - не те разбираме, по-добре нарисувай схема отколкото 1000 думи. Ако нямаш скенер или фото, то на хартиен носител ми го изпрати по пощата/на лични/, имам скенер. Елементарни неща се учим!
Maistora52:
Драги Mi68, влез в час - всичко това, което искаш от "радиоточката" е невъзможно! - няма да има никакви схеми, чертежи, пояснения относно РАБОТЕЩО УСТРОЙСТВО, и т.н.
Просто постовете на г-н Михов не трябва да се четат!
Гласувайте в анкетата!
mi68:
Независимо, че някой определят г-н Михов за "радио" , постовете му и на Доктора са повод за осмисляне на прави и обратни потоци /тоци/. Явленията Гравитация, Безтегловност/компенсиране на гравитацията/ Реакция на материята /архимедова сила. Реактивни потоци, Фигури на Лисажу. Пулсиращи, въртящи, линейно преместващи/бягащи/ потоци, полета.
Maistora52:
Драги, Ми! - хайде недей да превръщаш простотиите в Наука. Знам, че ти и doctora ще гласувате в защита на бълвочите на г-на Михова.
И така - защо още не си гласувал? - поне да се видиш и ти къде си "горе или долу"?!
И спри да пишеш и ти с правописни грешки - редактирай си сам постовете. Не ми е по силите да редактирам всичко и навсякъде. Но мога директно да трия постове, когато не са по същество, когато са спам, когато са простотия и когато не са на нивото на колегите като цяло.
Тук е Форум за ВИСОКО (НАУЧНО) ДИСКУТИРАНЕ НА СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ, А НЕ ФОРУМ ЗА НЕГРАМОТНОСТ, ПРОСТОТИИ И ОБЩИ ПРИКАЗКИ.
Спри да пишеш сега отново тук, а ГЛАСУВАЙ!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия