Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
Обща теория за базовата същност на Вечността.
getca:
Майсторе, бастисвай смело г-на Михова, щото това тук не е негов блог. Важните неща по темата са казани, мисля. Разбрахме, повторихме, потретихме и поентихме теорията за гравитационното поле. Въпреки уважението към напредналата възраст на човека, СТИГА вече. Който иска да чете, да отваря блога му. На мен ми трябваше една седмица вадене на очи за да изкопая принципа и стигна до схемата с променливия обем оттам. Разбирам, че на г-н Михов му е проблем да се оправя с компютъра, но не разбирам ЗАЩО той нас не разбира >:(.
mi68, любезни...не ми стига акъла що ходиш по темите да ръсиш небивалиците си. Струва ми се, че ти също си потенциален кандидат за бастисване от доста време насам. Като се почне от абсолютната ти езикова и каква ли не още неграмотност, та се стигне до изчанчените, извратени и фантастични теории, които натрапваш. А това ОМ накрая е върха отвсякъде ;D.
Извинявам се за острия тон и отклонението от темата, но стига с тия локуми вече !!!
Не се извинявай, драги Гетц! - културният човек не трябва да се извинява за това, че е възпитан!
Проблемът е само мой - все още не мога да "бастисвам" никого, още повече без резултати от допитване до всички Вас!
Затова, ГЛАСУВАЙТЕ!
Модератор
valex:
Maistora52
Гласувах с НЕ защото според мен не трябва да има никаква абсолютна цензура. И в най-безумните идеи може да има зрънце истина или поне подтик към някой друг да измисли нещо ново. Според мен просто на господина трябва да му се остави една тема (да се ограничи да пуска нови) в която да си пише.
Поздрави !
Прави ти чест, колега, да съобщиш гласно вота си!
Искам да припомня, че това което казваш е правилно, и беше направено... резултат нямаше... Завалията пише напосоки където му падне и каквото му падне... Така че - всичко е "от ясно по-ясно!"
Модератор
MrDeath:
Защо има две анкети?
Майсторе, пренасочвай за гласуване само към една анкета. И в двете гласувах еднакво.
Майсторе, ако можеш, мести му темите в неговата рубрика. Не си играй да оправяш правопис, смисъл... Нека си стои както го е постнал. Знае ли се! Може в някакъв момент да реши да си прочете постовете и тогава... Ужас :-\
Двете анкети са нищо работа, трябва да бъдат двеста, защото г-нът Михова току що постна нова тема, която трябваше светкавично да отиде директно в Кошчето... Търсете го там!
Еднаквото гласуване в две различни теми на практика спестява усилията на всички ни, да търсим нови решения на проблема - резултатът ще е един и същ - г-н Михов си отива, изпращаме го с почести и фанфари.
Приятно прекарване г-н Михов - в лудницата!
Модератор
Velektra:
Аз се извинявам на форума, че задавах въпроси на г-н Михов. Все се надявах, че ще отговори нещо смислено.
В един пост за мое учудване отговори, но стила на писане и липсата на грешни букви и изрази ме навява на мисълта, че или Майстора му е редактирал поста, или някой друг му го е написал.
Гласувах да се забрани, но сега смятам, че наистина не трябва да има забрани в свободен форум.
По-добре е ако може да се ограничи писане по неговата тема и ако отваря нови теми, а писанията са същите, да се прехвърлят там.
Или в нова тема за отдих, развлечение и весели теории.
Да, братко, Velectra! - в началото успявах донякъде да редактирам Миховото "судоку" - после се взе решение, да му оставим тема само за него... после той започна да отваря тема след тема с един и същи текст където му падне и ... изобщо, видя се, че си имаме работа с човек "ударен от мълния" - Феномен, Екстрасенс... Гений!
Идеята ти за една развлекателна тема с всякакви "бисери" в нея е хубава, но не върши работа - "Радиоточката" е с извънземен произход!
Модератор
Maistora52:
Дотук с "общата теория за базовата същност" на Лудостта!
Гласуването е показателно!
Заключвам темата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия