Здравейте пак, много се радвам ма дебата който се заформи, както знаем в спора се ражда истината. Първо искам да кажа, че съвсем не съм готов с всички аспекти, нито имам всички отговори и затова приветствам всяко мнение. Относно това, че спиралата би намалила притока на газове, мисля, че не е пречка, защото гърнетата също оказват съпротивление на въздуха, а и може да се увеличи сечението на тръбата, също да се избере подходящо място на колектора (преди мястото в което е най- тесен). Предназначението на водорода е да ускори процеса на запалвани на основното гориво, затова според мен количеството на HHO трябва да е по-малко от минималното необходимо за поддържане на самостоятелен процес. Процесът на имплозия в един обикновен двигател е нежелан. Нещото, което най-много ме дерзае са количествата, а оттам и възможните ползи. Дали CO-то, което ще бъде върнато съответства на кислорода от разлагането на водата, дали имплозията ще обезсмисли ефекта на по-доброто изгаряне, всички тези процеси ще ги има, но не знам кой би надделял. Очаквам още мнения и благодаря за досегашните...