Привет, Майсторе, бях решил, че си тръгнал на някъде и за това те няма тъдява, но съм приятно изненадан да се явиш в темата ми!
Да, върнах се и прочетох поста ти отново, вярно е, че сега забелязвам някой прекалено прости неща в схемата си, които може и да не потръгнат, като например факта, че въртележката дето съм направил има шанс да спре по средата на магнита, без да накара другия магнит да се отлепи от единия край и да се залепи за другия, но схемата определено не е с магнити за по 30-40 хиляди лева. Вгледай се- това са просто два почти полукръга магнита, които са насилствено залепени в единия си край, което ги прави един голям почти кръгъл магнит и това е така докато са залепени- тези магнити нямат особена форма и няма да са скъпи- на електромоторите са почти същите. Другият магнит, който е до двата почти полукръга е най- обикновен! Лошото на това нещо е, че ми трябва някаква хитроумна измишльотина, за да ги прещипя така, че да правят това, което искам от тях- демек стойката, на която ще стоят и ще се движат ми идва нанагорно.