Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Йога, принципи и процедури за здравословен начин на живот

<< < (5/5)

EDM electronics:
Аз пък не мога да разбера, защо все някой си натрапва разбирането за сътворението на човека. Тук има или крайни атеисти, или религиозни екстремисти. Ей сега един бивш член на форума ми пише по Скайпа, че Хомеопатията била "Бесовска наука-магия", идвала от дявола, Ханеман бил алхимик, магьосник, илюминат, масон, комунист, хитлерист и баскетбудалист.......... и що ме занимава с дерзанията си, не мога да разбера.

Маймуната почнала да готви и си развила мозъка. Казал го там някой си "учен" и сега да му нищем простотиите. Ако този учен беше обяснил, как преди маймуната се е появило платото Наска, Египетските пирамиди или Хималайските пирамиди - можеше и да му се замисля над извода за маймуната с черпака и тенджерата.

Хайде тогава и аз да си кажа мнението за произхода на човека и как е започнал да готви.
Ми извънземни го клонирали тук на Земята, след като направили най-напред планетата годна за живот. После създали човека да им бъде роб - викали им "Божите раби". Обвинявали ги, че били греховни за де'т са се родили. Аз никога на детето си не съм викал роб!
После ги научили да готвят с тенджра и черпак, и на всичко останало.

Не мога да разбера, защо не четете съвременни изследователи за произхода на цивилизацията, като Мулдашев да речем, че е открил, ПОКАЗАЛ И ЗАСНЕЛ безброй доказателства-артефакти, ами се занимавате с натрапчиви теории.

Ама тъпотии........

Радико:
EDM electronics
Дори и сам не подозираш колко си прав  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия