Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Българският Магнитен Двигател "AMAG - Tornado"
tobo1:
Успех Майсторе,
Иска ми се хората тук да мислят по-малко за патенти, защото с патентите влизате в "тяхната" система.
Благодарение на патентната система всички неортодоксални открития са "изчезнали".
Публикуването в интернет също не е гаранция, че на следващия ден интернет няма да бъде почистен.
Вече давах за пример патента за производство на магнити с несиметрично привличане, който лично съм чел, но и той "изчезна".
Може би правилния начин на разпространение е от човек на човек и всеки следващ да се ангажира с размножаване и множество публикации в различни форуми по различно време за да се постигне постоянен лавинен ефект ?? (нещо подобно на финансовите пирамиди)
Михаил Кузмов:
Ами аз"кво" писах в#13 за луната и космоса!? Дали ме разбрахте? Отприщи ли се бента няма спиране! А патента да си виси! Хората, хората ще решат и дано БОГ рече!
svetlio760:
Хора това за несиметричните магнити е интересно- ако има такова животно трябва да се изнамери!!!! Пуснете тема!
fade:
Майсторе знаеш, че можеш да разчиташ на мен безвъзмездно за 3D моделиране, изпълнение на чертежи с технически изисквания и организация на машинна обработка а също и ко-финансиране на машининга. Цените на машининга са силно зависими от сложността на техническото решение и изискваната точност и прецизност. Мога да те консултирам за тези работи и както ти обещах ще ударя едно рамо за тези неща когато прецениш че е дошъл момента! Можеш сам да провериш как съм гласувал в анкетата.
Искрено ти пожелавам успех!
Vetap:
Нека да си спомним за един от 100% работещи двигатели на Свободна енергия. Това е "Тестатика". Майсторе, според мене трябва да постъпиш като Бауман и това, което си решил да направиш с откритието си е правилно. Предполагам. че си в състояние да отсееш житото от плявата. Добрите и честни хора в света не са се свършили. Имам сведения за поне 3 - 4 места в Южна Африка, където хората са се отделили от света и си живеят по техни правила. Не умират от глад, но все още нито едно от тези места не разполага с енергиен източник от рода на Тестатика.
Готов съм да участвам в подобен проект с пари, ръце и ум, както беше казал И.Вазов.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия