Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Българският Магнитен Двигател "AMAG - Tornado"

<< < (4/51) > >>

Михаил Кузмов:
Майсторе! Мисля че нещата са казани аз какво повече!? А парите че са проблем, проблем са! Някъде бях чел че патент с разпространение по цял свят излиза 150000 евро ! А дали е такааа кой кой ще ми каже аз вървя по света и подсвирквам си даже........!

Toshe:
И турчина Ялдъз най-вероятно има и двигател и патента му е от преди три години готов, но едва ли някой ще може и след 5 години да си стопли една стая на село от цялата работа. Та затова съм малко скептик за всички сценарии за развитие на нещата освен един. Майстора използва думата БОГ. Сещам се за един цитат от Библията
Матей 18:20 Защото, гдето двама или трима са събрани в Мое име, там съм и Аз посред тях. Та така, все ми се струва Майстора, като сам борещ се в момента с цялата система, която е един много голям егрегор няма да успее без нужната помощ и на други. Аз нито искам чертежи, нито се намирам в България вече, но му пожелавам скоро да намери хората, с които да образува общата синергия, която да даде плод. Все ми се вижда, че начина е след време, не утре или в други ден да се съберат повече хора от форума и това устройство да започне да се репликира. Според мен е най-добре да има повече хора, които могат да направят дадено работещо устройство и да го подобряват по свое му.
Иначе за парите, мога да кажа че ще се намерят след като има работещи модели. В това начинание и набирането на голяма група от хора и средства бих участвал активно без да търся каквато и да е полза, но мога да се включа на по-късен етап. Днес помислих по въпросът с парите и смятам, че когато има вече работещи модели и убедени хора от форума , то парите и нужните хора ще се появят и то може би по-бързо от очакваното, защото все пак някои неща в колективното съзнание вече са доста различни дори от преди 4-5 години.

пламгаз:
 Точно от появата на "Нужните" хора най-много ме е страх!!! Те даже не се появяват, а пращат "посланици" да преговарят (последния пример е от Златоград). Мисля, че не свободна, а безплатна енергия е нужна на народа, защото колкото и свободна енергия да впрегнем в ползу роду, щом я обложат с акцизи и данъци и става неизползваема (като РАКИЯТА и петрола). Затова преди всичко трябва да променим "Статуквото". Аз няма да чакам чертежи и готови проекти да се появят, а още днес ще посетя Майстора, за да го подкрепя както мога. Що се отнася до "Оня горе", той всеки божи ден ни залива с енергия, но ние просто не я използваме рационално и "търсим под Вола Теле".

Ksurnev:
пламгаз
Кажи по-подробно за Златоград, може и на лични!

Vector:
Ха! Имал чертеж -то чертежи има хиляди в мрежата ... експериментиране му е майката !
Бас ловя ,че няма да излезе и 1 ват свободна енергия от чертежите ,ами то не е баница :)
До тук съм дал 1500 лв. за магнити ,за разкрояване и 3Д фрезоване на детайли и всичкото това за нищо .. Следвал съм 3 чертежа ,един от които си е лично мой -резултата е "0"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия