Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Българският Магнитен Двигател "AMAG - Tornado"
lda_has:
Майсторе за добро утро и риска да стана банален още малко идеи за размисъл.
1. Казваш, че от големите обороти на ротора и лашкането на шейната (рейката с магнити) мотора се разбива.
2. Казваш, че при набиране на максимални обороти на ротора шейната застава почти неподвижно.
3. ми68 казва, че в "предложената конструкция обратната връзка е в електромагнитното поле".
Да прав е ми68 и то много е прав.
Решение на проблема:
1. Слагаш товар на ротора (ел. генератор от кола, регулатор на напрежението и тока и електромагнитна спирачка). При увеличаване на оборотите ел. генератор започва да произвежда повече ток, минава през регулатора и отива в електромагнитна спирачка. Тя от своя страна при повишаване на тока започва повече да натоварва системата и така намаля оборотите до колкото трябва за оптимална работа. Как ще стане това, аз не знам има думата ми68 и другите от форума.
2. При този вариант магнитния мотор няма да може сам да се развърти примерно от покой до оптималните обороти, а трябва принудителна намеса за завъртане до точката на самостоятелно въртене и поддържане на оборотите си.
пламгаз:
Мислейки по отговори 111-113 ми се струва, че трябва да се заложи на повече от 4 рейки. Така ще се редуцира теглото на рейките и ще се разсее силата на "ударите" и ще действат като спирачка на оборотите. Естествено доста се усложнява конструкцията и се увеличават луфтовете за обиране, но лесно няма. Моля за прошка, ако греша. Просто "мисля на глас".
The Phantom:
Браво, Майсторе! Дерзай смело, и не се бой! На прав път си.
Искам само да вметна, че установката не би увеличавала оборотите си до безкрай. Ограничението идва от триенето на всички движещи се и въртящи се части. проблемът е, че при много добре направени настройки, устройството би имало зашеметяващи обороти (но високата маса в кг. не търпи високи обороти), а както вече Ти, Майсторе отбеляза, възвратно-постъпателното движение би било разрушително и при по-ниски обороти на вала.
Аз ти предлагам следното. На оста в средата е закрепен цилиндър, като онзи от твоето клипче, но с по-голяма дължина, и имаш 2, 3 ... или колкото искаш спирали от подредени магнити. Идеята е, възвратно постъпателното движение на рейките да го превърнеш във въртеливо. А това става, като замениш двете рейки, разположени на 180 градуса спряма цилиндъра (поглед от горе към цилиндъра по неговата ос на клипчето), ги замениш с ремък със зъкрепени магнити движещ се само в една посока! Така ще получиш магнити винаги ориентирани само с единият си полюс към ротора (цилиндъра), и ще избегнеш напълно разпадането от възвратно-постъпателното движение на рейките.
Вярно е , че с времето ремъците се разтягат, но това може да се компенсира, и е много лесно.
Брадатия:
Наистина може да се окаже това вярното решение, вместо рейка с възвратно-постъпателно движение, да бъде малък ротор с магнити и кръстосани оси. Ето, че и колегата е стигнал до тоя извод, както и аз вчера. А в следващите етапи някой може да се опита да замени магнитите от малкия ротор с бобини (тогава малкия ротор няма да е необходимо да се върти, а ще се управляват отделните електромагнити), като вече от там може да се получи и управление на оборотите на работния ротор.
Ksurnev:
Майсторе, другия начин, който щях да пращам е известен вече. Отговор #107
Може да се помисли и за това. Не знам колко магнита трябват за един ротор, но така могат да се сложат доста.
Трябва да се сметне наклона.
Извинете за набързо направената скица, но нямам време да го начертая днес.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия