Здравейте!
Изпитвам остра нужда от
схеми и чертежи на НАМОТКИТЕ на четкови и без-четкови
правотокови електродвигатели. Ако трябва да броя до 24 - одма! - за да видим, дали това, което обяснявам по-долу и това на снимките може да се употреби?!
И всички възможни техни решения... плюс механични и електронни регулатори на скоростта им.
Имам "набавени" много статори (статорните/ламелни тела заедно с намотките в тях, които се набиват в корпуса) от/за променливо токови ел.двигатели) - май всичките трифазни, и се чудя??? - как да ги употребя за целите на нашия форум - Свободната енергия. Виж на снимките.
Имам и разни други, обикновени правотокови - на 24 V, един тягов от електрокар и променливотокови - на 220 и 380 V - моно и трифазни... "пълна лудница" - от вентилатори, от прахосмукачки, от перални, от центрофуги и пр. - "адска лудница"!
Имам и две дузини разни видове трифазни втора употреба комплектни ел.двигатели - и там е същият въпрос... помагайте, че знаете - не съм по тоците.
А за отпадъци не бих ги дал...
Ето едно линкче за безчеткови правотокови електродвигатели...
http://buehlermotor.exportpages.bg/productdetail/1091181429-1.htmИнтересува ме, как готовите статори за трифазни ел.двигатели чрез разни хитринки - кондензатори и пр. - да ги накараме да се въртят на 12-24 волта, в краен случай на 36, 48, 60 но максимум 96 волта. Няма място за повече от 8 бр. х 12V акумулатори.