Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Въображаемият двигател на Vector

(1/19) > >>

Vector:
Аз мога да направя самозадвижващ се мотор - изненадан съм, че никой не се сеща как да стане.  Проблема е, че ще се ускори до разхвърчане на магнитите (30 000 + rpm) 
Намерете пазар и за 1 месец съм го сглобил, но за по-малко от 10 000 лв . няма да се занимавам! Ако не ми вярвате съберете ги тез пари и ще ви дам РАБОТЕЩ такъв мотор :) Не се шегувам !

EDM electronics:
Аз събрах парите.
Дай си банковата сметка, утре ще ти ги преведа. Ще ти дам и 1 000 лв. джобни, да имаш за кафе и цигари, докато правиш двигателя.

miromad:

--- Цитат на: EDM electronics в Април 12, 2013, 11:38:16 pm ---Ще ти дам и 1 000 лв. джобни, да имаш за кефе и цигари, докато правиш двигателя.

--- Край на цитат ---
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ctah:

--- Цитат на: Vector в Април 12, 2013, 11:26:41 pm ---Аз мога да направя самозадвижващ се мотор - изненадан съм че никой не се сеща как да стане ,проблема е че ще се ускори до разхвърчане на магнитите (30 000 + rpm) 
Намерете пазар и за 1 месец съм го сглобил ,за по малко от 10 000 лв . няма да се занимая !Ако не ми вярвате съберете ги тез пари и ще ви дам РАБОТЕЩ такъв мотор :) Не се шегувам !

--- Край на цитат ---

Ти един Бедини не можеш да скалъпиш, а с това... ;D
Внимавай някой магнит да не те прищипе някъде :D

svetlio760:
 ;D ;D ;D Тоо сайт почва да ме кефи 8)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия