Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Въображаемият двигател на Vector

<< < (2/19) > >>

Ctah:

--- Цитат ---Имайте предвид, Гугъл следи форума ни (автоматично и непрестанно)
--- Край на цитат ---

Тези които следят форума, сигурно и четат (превод не им трябва, щото им превеждат нашите дупедавци - образовани, партийно облечени и обречени, бих казал ) - Нека да четат, следят и образоват не само себе си...
Те - тези еничари в момента са в положение - "шах с пешката"
Правят всичко възможно да ремират положението, ама цикъла се задейства вече...сори!
Духат дръвцето ФБР,МБР - ЦРУ,МРУ - Данс,МАНС, и всички гадни пионки, които облагодетелстват
енергийните монополи въобще!

Maistora52:
Похвално, Векторе... Похвално! Незнайно е само, защо седиш и чакаш - и изпускаш "гребена на вълната" с най-великия бизнес, който се очертава в бъдеще...
Апропо, тези 10 000 лв ги предвиждаш като себестойност на продукта, или като продажна цена? - това е важно, защото аз например веднага ти свалям моите карти: постигнал съм себестойност (труд, материали, режийни, вкл. външни услуги)  на един от моите двигатели - около 900 лв (само!) и ще е с продажна цена не повече от 1200 лв (с авторско право и ДДС). С гаранция за работоспособност - 100 години (изключвам подмяна на лагерите на всеки 2-3 години, или ако се наложи)
Хайде отваряй твоята тема! - че колегите ще се изприщят от напрежение!!!!!

--- Цитат на: Vector в Април 12, 2013, 11:26:41 pm ---... изненадан съм, че никой не се сеща как да стане, проблема е че ще се ускори до разхвърчане на магнитите (30 000 + rpm) 

--- Край на цитат ---
И аз съм изненадан, Векторе, че никой не се сеща как да стане "пущината", но поне станах още по изненадан свидетел на разхвърчаването на магнитите още при 500-600 rpm - без малко сега да си имате друг модератор...
 ;D ;D ;D

giunal:
Доста сте се размечтали ,гледам!!! Айде по-спокойно моля!!! Тука се пазаруват едни пари, свят да ти се завие!!! :) :)

А относно мотора на Муамар??? Защо да не се е случило нещо??? Нали знаете закона на Мърфи - едно нещо си работи до тогава докогато не ти потрябва. И целта е да те направи за резил в най-неподходящият момент!?!? Така че, нищо чудно да се е "случило" нещо. Да е настъпило някакво явление за което все още нямаме необходимият набор от знания или просто до сега не е ставало!!! Да не би от 100 години да се произвеждат магнитни само задвижващи се двигатели??? Напълно му съчувствам на колегата Муамар??? Какво ли му е на главата в този момент!!! Не бързайте, да злорадствате!!! Това е признак на ниска култура и нещо друго!!! Нищо повече!!! Ще ме извините ако съм засегнал някого!!! Нищо лично! Просто си пишем!?!?
 Пък и да ви кажа като гледам изяществото на изработките му, трябва да разполага с доста солиден паричен капитал и много добри майстори и машини за да създаде тези изделия!!! Направо му ЗАВИЖДАМ на Материалната Осигуреност и База за да работи!!! Кой от нас в България ще се похвали със такива условия!!! Пред неговите  наши те са си направо примитивни - във всяко едно отношение!!! Говоря и за финансов ресурс и за технология за изработка на Образците!!! Към това трябва да насочим Вниманието си!!! А не да злорадстваме и клеймим без да знаем действително какво става!!!

Maistora52:
Никой не злорадства Гю! Просто си говорим за монополи и продадена Чест. Иначе двигателите му си работят, но не за хората... това е проблема. Той как да се реши!? Дай някакъв акъл и ти.

giunal:
Аз съм доста скептичен в това отношение!!!Проблема с монополите и свободната енергия според мен, няма да се реши лесно !!! Най вече защото поне за сега всичко зависи и се прави в услуга на парите.!!! Докато го има това необходимо зло, нещата няма да се случват в полза на човека и неговият живот. Примери безброй!!! Даже и с Муамар??? Може би на един по-далечен етап от развитието на човечеството ще се намерят хора който да Дарят придобитото знание в полза на отделният човек. Но не и при тази Глобализация и Ултраимпериализация на икономическите интереси. Все още кривата по-която се движи това явление върви на горе. Кога ще стигне връхната си точка. Не се знае. Но това зависи и от съзнанието и себеусещането на всеки един от нас. Генераторите на психична енергия в настоящият момент. За да се промени глобалното осъзнаване трябва да стане едно от тези две неща. Или катаклизъм който да промени коренно взаимодействието в човешкото общество. Или тотална промяна в начина на мислене на отделният човек а, от там и на обществото. Абе с две думи - няма оправия!!! Но все пак не се знае какво се е случило с магнитите в моторите на Муамар. Така че, да не прибързваме да даваме оценки и само да гадаем. Времето ще покаже какво е!!! За мен се случват чисто технически неща за който все още нямаме необходимите знания. И не мисля че, нещата са свързани с конспирации и тем подобни. Макар че, не трябва да се изключва и това!!!
Майсторе, да ти кажа честно не съм много вещ в магнитните двигатели. За момента те не ме интересуват. В главата ми се е загнездила мисълта за принципа на работа на Тесла Генератора и не ми дава мира. Там влагам усилията си. Но вече джоба ми много изтъня и не мога да си позволя лукса да се занимавам само с това. Трябва и да работя а, за генератора ако остане време и енергия!!! Така че, горе написаното е просто ориентир за моята мисловна насока!! Това е от мен!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия