EDM, кое те тормози толкова?
И защо се опитваш да наложиш собствените си негативи върху dymelsoft? От къде-на къде го забъркваш в личния си дискомфорт?
Я кажи сега в прав текст - кой му се "изсира на главата" и по какъв точно начин?
Във форума има теми и...теми!
Кой е попречил на някого да развива дадена теза, по какъвто и да е въпрос, стига да е логически издържана?
Обсъждане? Сблъсък на мнения? Спорове? Нормално е, затова сме
форум!
Като нямаш интерес от квантова механика или физика - не влизай в тези теми, просто е!
Ако не те интересуват фини енергии, телурични токове, и други "необясними явления" - не влизай в тези теми, просто е!
Безсмислени спорове? За мен (примерно) може да са безсмислени споровете - какво е електрон, има ли го, как се движи, какво е електричеството, как точно се поражда индукцията, електромагнетизмът и прочее...а темите за електроника са пълни със стотици подобни постове!
За 500 поста не успяхте да стигнете до консенсус - що е то електричество, нали така?
Ти, лично, как допринесе за желаната от теб "практическа насоченост" на форума? Постна схема на мултивибратор/контролер/честотен генератор/диспечер и прочее? И?
Някоя своя разработка за СЕ?
Или искаш от другите това, което ти самият не даваш?
Нали в това е цялата идея на това общуване - човек да обогати мирогледа си, да обогати познанията си, да подложи на съмнение теории, да създаде нови виждания (със старите явно не се получава), да погледне различни неща под друг ъгъл, от друга гледна точка...хлебарят може да даде идея на инженера, докерът - на физика и т.н.
Защо не пишете по другите теми? Чакате, като чакали някой да започне дискусия някъде и после само гледате сеир? И да захапете в момент на слабост? Отчайващо първична реакция!
Че и недоволни?
Ама...прав си е
alan, той влиза във форума и чата само за да се
забавлява!!! Практично - в този живот не трябва човек да се взема прекалено сериозно - той, животът си отлита (щем-не щем).
Същото важи и за
ndm (тоя си е пък откровен гавраджия)
Искаш ли да съм
цербер? Наистина ли?
Хайде, каня те (
официално) да модерираш с мен, а после (след месец) - поемаш всичко сам!
Приемаш ли?
П.П.edin, обясни на zeepk, защо спориш с радиопредавателя atos, ако обичаш (може и на лични).