Накрая ако никой го не ще този форум, няма проблем да се включа аз
Какво като са ме изключвали админи като алтиум навремето за глупости, аз обичам да се връщам на бял кон. Пари дал Господ, време няма - и затова не мога да пиша често, та само още работа ми трябва на главата. Пък Атос си модерира човекът достатъчно добре, понякога му се чудя на търпението...
Но да знаете - всичката празнодумна тролска сган, дето си чеше егото и езика и е с по два-три ника, ще си отиде скоропостижно и ще остават само хора с акъл и практика, щото иначе виждате какво се получава в момента... Та най-общо казано, не ви трябва на баир лозе
,
но форумът трябва да остане жив, защото има много ценни неща в него /както и в моя дето е заспал в момента, но го поддържам/. Хората които имат нещо да кажат полезно, пак ще си пишат свободно, а тези които показват - съвсем.
А и имам морален ангажимент към колеги оттук, които ми помогнаха навремето...
Хипарх
Относно разликата в енергийната структура и съдържание на металите в рудниците и обработените, виж завещанието на Николас Фламел - той твърди, че в естествените находища има астрален живот, а металите след обработка вече са мъртви. Точно затова не може да се направи СЕ или алхимична трансмутация с такъв метал... От умрели хора бебе не става, трябват живи - и да пошават малко по правилния начин
Това става чрез телуричната обработка и после свързване по дадена технология - на Весо може да му е интересно като химик
Това има пряка връзка и с антигравитацията, показано е директно и от Луи Рота с анти-G машината му.
Поздрави!