Казано по друг начин, в по-високо измерение, информацията за 3D проекция си е налична в носител, както тук си я складираме в DVD, примерно? Освен това може да се синтезира "там" и да се "проектира"(прожектира) тук, като резултатът ще е материално (за нас) тяло!
Ако допуснем това за възможно (че има такава технология и същества, които я владеят), трябва да преразгледаме малко теорията за "Холографската същност на Вселената"! Може да я прекръстим на "Холографската същност на Земята, както я възприемаме", понеже не е сигурно, че цялата Вселена е в 3D, може би ние виждаме само тези измерения от нея?
И това съвсем сериозно!!!
Като свържем твърдението, че Земята и обширен регион около нея е "капсулована" изкуствено в 3D с по-горната информация, би било естествено да се предположи, че в по-горно измерение може лесно да се "начертае" в 3D каквото си поискаш и да се проектира тук, като материя (крайно изделие) и за това ще е нужна единствено енергия като разход.
По същия начин, по който може да се проектира (или изреже от лист) образ с лазер върху стена, но с измерение "по-нагоре". 3D принтери имаме и сега (тепърва прохождаме там), но методът, който ползваме е плавно равнинно наслагване, докато тук става дума за директна и светкавична проекция!
Разбира ли ми се мисълта?
Методът, спрямо нашата среда, който ползваме е същият, който биха ползвали двумерни същества (спрямо тяхната среда), за да си проектират равнинна фигура - обхождане на "Н" едномерни пространства (отсечки), без излизане от равнината. Ако ние, от позицията на нашето 3D пожелаем да направим двумерна проекция, ползваме третото измерение, за придвижване на информацията (лъча в случая),
перпендикулярно, който прави образ на екрана/стената директно.
По подобен начин, ТЕ придвижват "своя лъч" (информацията) през по-високо измерение и като го "пльоснат" в нашата (холограмна) 3D, той се проектира в материално за нас тяло. Тази информация се движи "
перпендикулярно" на нашето 3D (Радико би ме разбрал със сигурност).
Излиза, че те могат да правят в нашата "среда" каквото си пожелаят, включително да лекуват човешки тела от неизлечими болести и дори от загуба на крайници.
Намирам връзка по този начин и с използваните от (някои от) нас нанотехнологии на матричен принцип, за които съм споменавал и преди - буквени, цифрови и мандални матрично запечатани мисъл-форми. Разликата е, че сме ограничени от триизмерната си осъзнатост и сме принудени да ги ползваме, без да излизаме от нашето 3D(както двумерни не биха били способни да излязат от D, за да прожектират картина).
Да, очаквам вече опоненти
Но...това е връзка между няколко независими и различни вида информация и за мен не са открити несъвместимости досега...