Витан, вече трайно отбелязвам, че ти непрекъснато предричаш апокалипсис на Европа, който все не се случва, все тепърва започва!
Деде, сигур и ти като Хулио се информираш само от политкоректни източници. Да?
Да си чувал, че тия дни влиза таван на цената на Руският нефт и никой няма право да го джитка из колективният Запад на цена над 60$?
Ние отде ще вземаме нефт, щом Русия ги прати тия в далечно еротично пътешествие?!
Спасява ни туй, че можем да се направим на луди, що част от горивото отива за войната в Украйна...
Европа щеше да замръзне според теб през зимата, а то се оказа че газохранилищата са пълни и без Путин!
Тая зима ще се изкрета, после става интересно. Справки индустрията в Германия!
И ние от колониите все я закъсваме, и все някак си оцеляваме!
Е те живата жаба я сваряват постепенно, иначе ще изскочи от тенджерата.
Да кажа какво предпочитам? По добре да ми вадят душата с памук, от колкото по путински със скалпел!
Що си пораженец. Аз не предпочитам да ми вадят душата - никак!
Свободен не е този, който прави, каквото си иска. (например да кара с 200 км/ч из града)
Свободен е този, който може да НЕ прави това, което НЕ иска.Колкото и да злорадстваш и ти си в кюпа драги!
Моето жилище е топло. Нищо да не топля, едва ли ще падне зимата под 10 градуса, колкото и градуса да е навън.
Баща ми така си спеше зимата понякога - без да включва да се топли.
И 20 лева да стане бензина на тия пари, пак ще карам. Мога да си го позволя.
Даже с по-голям кеф, що много русофоби ще станат принципни и ще спрат да наливат недемократично руско гориво..., и ще се разкарат от пътя.
Тук едно видео за зимата, енергетиката и положителният кадров подбор:
https://www.youtube.com/v/XnW6GSqyCx0П.п. Кой ще опонира - в друга тема, тази е за друго.