Е сега вече ме не сдържа да напиша нещо, а наум ми идват разни нецензурни работи
teofilius, любезни...абе що не взе да прочетеш поне какво е писано в темата за ИНКОМП, ами разлайваш кучетата напразно, а ?..
А в добавка и какво е правено от други хора по темата. А, и не само ти си ходил при въпросния г-н Иванов. Та, тия дето ходихме там интересно що не видяхме нещо работещо. По-точно видяхме нещо като нищо - няколко светещи халогенни лампи, върху затворена метална кутия плюс купища приказки за велики дела и бизнеси за милиони. Цялата одисея, заедно с историята за излъганите руски инвеститори я има описана. Относно заявената от теб, постигната 120% ефективност не ми се коментира, барабар с теорията за ниска честота
на комутация.
Съжалявам, колега, но просто не трябваше да ги пишеш тия неща при положение, че по темата е работено сериозно от няколко човека и нещата изобщо не са такива, каквито ги описваш. Еле пък как се нагаждат по усет.
При мен е въпрос на усет тъй като имам всичко нужно за да повторя и подобря резултатите но тази тема не ми е достатъчно належаща за сега. Мога да споделя още някои изцяло мои схеми за подобен вид МЕГ ако някой се интересува, но останалото е усет, експерименти и малко изчисления.
Ами давай де, че вече ни хвана треската.
Може пък ние да сме грешните или пък ни липсва усет, казва ли ти някой
Иначе конкретно по въпроса за т.н. резонансни адаптери писах някъде по-напред. Всичко тия приказки са за наивници, а те не са малко за жалост. Лошото е, че и коментираните Чоби и брат му създават същите приказки, мда.
Добавка: Ако нещо на админите им помрачавам настроението с горните писания нека да трият безгрижно.