Майсторе, аз съм "новобранец" във форума. Има "стари пушки" (изразът е стил БНА, наборите ще ме разберат
искам да кажа хора, мнението на които се уважава от мнозинството във форума. За да се организира подобна група, трябва някакъв/и авторитет/и.
Относно електромобилите,
elektros и аз не сме нито единствените, нито най-добрите. Например
eltransbg има повече и по - добри електрички. За което го поздравявам, той ме е возил в неговия Голф, електричката му е добра. Тойотата и Партнера, вероятно са почти заводски, а не гаражни електрички. Има и други в България и слава Богу че ги има.
За да се организира група, която да направи безжичен електромобил, трябват знаещи и можещи хора, трябва разбира се техническа база, оборудване, пари и т.н.
А когато се направи действащия модел, той трябва да се "размножи" т.е. да се повтори многократно в живота, в градовете. Тук израза "Аз пръв дадох идеята, аз пръв предложих . . . " виси в нищото, празен е.
Давам си сметка какво значи да се организира подобна група, аз бих могъл но . . . ще ми трябва помощ, включително и от Администраторите.
Тук ще вмъкна, че ти си в същото положение с твоя магнитен генератор. Захванал си се с костелив орех, не е работа за сам човек. А когато направиш работещия модел, той трябва да се ПРОИЗВЕЖДА, да се пусне на сергията, на пазара. Ние с теб говорихме за това.
Има смисъл да се отвори тема, но не само за електричката, а за всички проекти, които имат някакъв реален резултат и имат пазар, търсене. Дай ми малко време да си избистря идеята, тогава ще ти я предложа завършена.