Уважаеми господин spirit1, не ни се е насъбрало недоволство и общо взето (около 99,4% от нас) - не създаваме проблеми в общуването си... така както Вие, господин spirit1 - в рамките на два месеца само, разбунихте негодувание към себе си с Ваши постове и неколегиално отношение.
Не е нужно поне на мен да обяснявате къде какво сте писали защото аз чета всичко и добре знам колко учтиви и неучтиви са Вашите постове, и колко надменно и неуважително сте се изказвали...
Ще Ви го кажа в прав текст: държите се така сякаш насреща си имате някакви диви и неграмотни циганета, които Вие трябва да възпитавате и обучавате... и дори и така да е - нямате моралното право да се изживявате като (например) един от Сталинските копои - негово педагогическо височество другаря
Макаренко.
Това едно на ръка.
Второ: Давате съвети кое-как да се направи - това хубаво, но забравяте най-важното - само със съвети не става - твърдите това или онова, че сте направили това или онова - АМИ ПОКАЖЕТЕ... АМИ ДОКАЖЕТЕ ! - Не! - Вие ясно и категорично заявявате, че нито в този, нито в който и да било форум няма да покажете своите разработки... НО едва ли сте толкова срамежлив, след като говорите за милиони лева, за милиарди евро... къде са те пред смешните 100-200 лв за организиран от Вас семинар ... да не говорим пък, че "под сурдинка" споменавате едни 1000 лв, колкото струвала една дипломна работа в Техническия и това е долният Ви "праг" от който започвате "да чувате"...
За втори път ще Ви го кажа в прав текст: Вие за ахмаци ли ни смятате, тук, всички нас, или ние нещо не разбираме "посланията" Ви?
??
Трето: Тази Ваша "оферта" тук... в първия пост... няма да я разисквам отново (вижте мой пост № 9 ) - с нея чупите всички възможни рекорди на "Опити за баламосване" на аудиторията... аз лично - да бях в трети клас, пак нямаше да Ви се "вържа"...
защото от нея в Този Наш ФОРУМ, лъха ако не на абсолютна фантастика, то най-малкото на фантасмагории излюпени изпод "перото" на псевдо-гений ( да не казвам "човек с раздвоение на личността = шизофреник"!!!)...
Ще Ви попитам пак така, в прав текст: Вие, господин spirit1, създали ли сте вече прототипите на всичките тези устройства, апарати, машини, съоръжения и летателни средства, които желаете да ни ПРОДАДЕТЕ... пардон, не на нас, вие търсите бизнесмени... вие търсите спонсори, вие търсите (ами кажете си го и Вие в прав текст!) -
балъци... извинете ме, но тук балъците не сме ние! Тук балъци няма... тук хората са най-малкото технически грамотни - и знаят от коя страна се държи поялника...
Още повече - Форумът въобще не е мястото, което Вие с пределна наглост искате да използвате като ПАРАВАН за своите алчни амбиции... не-е-е!... Не сте болен от шизофрения г-н Симеон от Плевен... такова нещо шизофреник не може да измисли... или пък, може, а? - Вие какво мислите по въпроса за "чичо Скруч"?
Да пиша ли още, или ще ме питате какво ям?... защото хора с алчни до болнавост мозъци направиха така, че почти 90% от хората в България вече карат само на "помия"...
И ТОЗИ ФОРУМ Е ЕДНО ОТ СРЕДСТВАТА ДА БЪДАТ АНАТЕМОСАНИ И НИЗВЕРГНАТИ тези дребни, ситни и крайно вредни за ОБЩОТО НИ БЛАГО нищожества.
Последно питане в прав текст:
ВИЕ Г-Н SPIRIT1 ИМАТЕ ЛИ ИМЕ, СВОЕ, ЛИЧНО... ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО? - АКО ИМАТЕ ТАКОВА, ИЗПРАВЕТЕ СЕ С ЦЯЛАТА СИ ДОБЛЕСТ ТУК ПРЕД ВСИЧКИ НАС И НАЗОВЕТЕ малкото си име... на чист Български език.
После може и да Ви се извиним, ако нещо сме се объркали... но първо Вие!
Вие сте на ход!