Автор Тема: spirit1 know how offers  (Прочетена 20621 пъти)

Неактивен Maistora52

• I'm first Omnologist in World
  • Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 643
Re: spirit1 know how offers
« Отговор #15 -: Септември 16, 2013, 07:06:42 am »
Здравейте, драги господа, колеги и други Славни момчета от Форума и околностите му!
Забравете за наш "спиро" от Плевен. Нито аз, нито който и да било от разумните измежду вас не отрича заложените като теми идеи за изследване и разработки в т.нар. "оферта" от spirit1.
Важното, което трябва да се разбере дотук е, че същият този "спиро" (или Симеон от Плевен) вече веднъж много сериозно се е изложил пред наши колеги и други подлъгани от него граждани, и взетото и наложено по-горе мнение и отношение към тази негова "оферта" е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ към незапознати с "проблема - Симеон от Плевен = spirit1" ДА НЕ СЕ ПОДЛЪГВАТ  по неговите "самоусилващи се" разработки... Всичките тези уж негови "велики и гениални" идеи са само думи, а някои от тях и фалшиви устройства, които нямат въобще никакво сношение със Свободната Енергия... Още повече - не забравяйте, че по цял свят твърде усилено и потайно се работи по множеството направления за създаване на устройства за СЕ, и ако някой посъбере оттук-оттам някоя и друга изпусната дума, или - да! - да вземе та се разрови из научно-фантастичната литература - ами ето ви откъде идват т.нар. "предложения" в първия пост по-горе...
Всичко в горната негова "оферта" са само мечти и бленуване... така че не очаквайте изобщо да ви се покаже нещо наистина стойностно...
На мен лично неговият "случай" много ми прилича на случаят с М.Бради и неговият "перендев мотор"... събира от невежите мераклии няколко десетки милиона и ... изчезва... в затвора!!!
Внимавайте и се пазете от подвеждаща "информация"...
Поздрави!

spirit1

• Гост
« Отговор #16 -: Септември 16, 2013, 10:45:47 am »
Насъбрало ви се е много недоволство - НО ТО Е КЪМ САМИТЕ ВАС И ВАШИЯ НЕУСПЕХ.

Ако човек живее в истина той вижда истината във всичко - били те схеми на някакви генератори...

Който върви бавно вижда ясно пътя пед себе си!  (jedi sensei, old republic).

Учудвам се как се излива от вас толкова .........помия. Какво ядете?

Нека този, който е излъган от мен да покаже и докаже с факти, иначе подобни плеяди могат да ви струват скъпо.

Много сте самонадеяни - познавах такива и те сега не са тук.......понеже не слушат и не възприемат нищо.

elektros

• Гост
« Отговор #17 -: Септември 16, 2013, 02:23:47 pm »
Този форум не е място за заплахи и обиди, ако някой има проблем с общуването, има лечебни заведения за тази цел, също така и квалифицирани специалисти. Предлагам админите да преценят ситуацията  с лицето spirit1 и да вземат съответните мерки.

Неактивен Maistora52

• Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
« Отговор #18 -: Септември 16, 2013, 04:11:40 pm »
Уважаеми господин spirit1, не ни се е насъбрало недоволство и общо взето (около 99,4% от нас) - не създаваме проблеми в общуването си... така както Вие, господин spirit1 - в рамките на два месеца само, разбунихте негодувание към себе си с Ваши постове и неколегиално отношение.
Не е нужно поне на мен да обяснявате къде какво сте писали защото аз чета всичко и добре знам колко учтиви и неучтиви са Вашите постове, и колко надменно и неуважително сте се изказвали...
Ще Ви го кажа в прав текст: държите се така сякаш насреща си имате някакви диви и неграмотни циганета, които Вие трябва да възпитавате и обучавате... и дори и така да е - нямате моралното право да се изживявате като (например) един от Сталинските копои - негово педагогическо височество другаря Макаренко.
Това едно на ръка.
Второ: Давате съвети кое-как да се направи - това хубаво, но забравяте най-важното - само със съвети не става - твърдите това или онова, че сте направили това или онова - АМИ ПОКАЖЕТЕ... АМИ ДОКАЖЕТЕ ! - Не! - Вие ясно и категорично заявявате, че нито в този, нито в който и да било форум няма да покажете своите разработки... НО едва ли сте толкова срамежлив, след като говорите за милиони лева, за милиарди евро... къде са те пред смешните 100-200 лв за организиран от Вас семинар ... да не говорим пък, че "под сурдинка" споменавате едни 1000 лв, колкото струвала една дипломна работа в Техническия и това е долният Ви "праг" от който започвате "да чувате"...
За втори път ще Ви го кажа в прав текст: Вие за ахмаци ли ни смятате, тук, всички нас, или ние нещо не разбираме "посланията" Ви??????????????????
Трето: Тази Ваша "оферта" тук... в първия пост... няма да я разисквам отново (вижте мой пост № 9 ) - с нея чупите всички възможни рекорди на "Опити за баламосване" на аудиторията... аз лично - да бях в трети клас, пак нямаше да Ви се "вържа"... защото от нея в Този Наш ФОРУМ, лъха ако не на абсолютна фантастика, то най-малкото на фантасмагории излюпени изпод "перото" на псевдо-гений ( да не казвам "човек с раздвоение на личността = шизофреник"!!!)...
Ще Ви попитам пак така, в прав текст: Вие, господин spirit1, създали ли сте вече прототипите на всичките тези устройства, апарати, машини, съоръжения и летателни средства, които желаете да ни ПРОДАДЕТЕ... пардон, не на нас, вие търсите бизнесмени... вие търсите спонсори, вие търсите (ами кажете си го и Вие в прав текст!) - балъци... извинете ме, но тук балъците не сме ние! Тук балъци няма... тук хората са най-малкото технически грамотни - и знаят от коя страна се държи поялника...
Още повече - Форумът въобще не е мястото, което Вие с пределна наглост искате да използвате като ПАРАВАН за своите алчни амбиции... не-е-е!... Не сте болен от шизофрения г-н Симеон от Плевен... такова нещо шизофреник не може да измисли... или пък, може, а? - Вие какво мислите по въпроса за "чичо Скруч"?
Да пиша ли още, или ще ме питате какво ям?... защото хора с алчни до болнавост мозъци направиха така, че почти 90% от хората в България вече карат само на "помия"...
И ТОЗИ ФОРУМ Е ЕДНО ОТ СРЕДСТВАТА ДА БЪДАТ АНАТЕМОСАНИ И НИЗВЕРГНАТИ тези дребни, ситни и крайно вредни за ОБЩОТО НИ БЛАГО  нищожества.
Последно питане в прав текст:
ВИЕ Г-Н SPIRIT1 ИМАТЕ ЛИ ИМЕ, СВОЕ, ЛИЧНО... ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО? - АКО ИМАТЕ ТАКОВА, ИЗПРАВЕТЕ СЕ С ЦЯЛАТА СИ ДОБЛЕСТ ТУК ПРЕД ВСИЧКИ НАС И НАЗОВЕТЕ малкото си име... на чист Български език.
После може и да Ви се извиним, ако нещо сме се объркали... но първо Вие!
Вие сте на ход!
« Последна редакция: Септември 16, 2013, 07:25:34 pm от Maistora52 »

Неактивен tobo1

• Стабилен
  • Публикации: 585
« Отговор #19 -: Септември 16, 2013, 05:14:13 pm »
Майсторе безмислено е да пишеш и да очакваш отговори (според мен).
Офертата на spirit1 почти изцяло покрива съдържанието на този форум, така че
или той е излишен
или форума.
Вземете решение с администраторите кой заслужава да продължи съществуването си във виртуалното пространство..

Неактивен Maistora52

• Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
« Отговор #20 -: Септември 16, 2013, 05:27:02 pm »
Ние сме наясно с проблема tobo1.
Уважението обаче освен към Гениите още и към "гениите" има други, малко странни понякога правила.
Нека се изкаже Човекът... да не стане тя... вижте ги тия, само знаят да гонят и да ни натякват Правилата... не е така...
Отговорът на spirit1 е от "стратегическо" за Форума значение!
Поздрави!

Неактивен tobo1

• Стабилен
  • Публикации: 585
« Отговор #21 -: Септември 16, 2013, 06:28:52 pm »
...
Отговорът на spirit1 е от "стратегическо" за Форума значение!
Да, ако spirit1 има отговори на всички обсъждани тук теми, направо закривайте форума, светът ще се промени за нула време, особено ако намали малко и цената. Тесла, Кеше... ряпа да ядат.
« Последна редакция: Септември 16, 2013, 06:31:17 pm от tobo1 »

Неактивен Maistora52

• Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
« Отговор #22 -: Септември 16, 2013, 07:28:57 pm »
Tobo1, трай братко! - чакаме Spirit1 да се изкаже!

elektros

• Гост
« Отговор #23 -: Септември 16, 2013, 08:21:42 pm »
Губите ценна енергия на вятъра....Лицето е освидетелствано и това си му е нормалното поведение.  Вместо да се занимавате с тази генетична грешка,  сглобете набързо някой генератор на СЕ... Аз днес си  закупих някои неща и ще се опитам до месец да покажа малък модел на работещ генератор! Открих случайно интересен ефект, който може да накара машинката да тръгне.    Въпроса е дали ще стане... :D  Повтарям, това създание е енергиен вампир и само си губите времето с него! >:(

spirit1

• Гост
« Отговор #24 -: Септември 17, 2013, 10:26:21 am »
Здравейте,

моите проекти са си мои и това, че ги смятам за сериозни е, защото съм вложил труд, време , средства и т.н. Никого не карам насила да вярва и тук показвам една снимка на мои оригинални АМОРТИСЬОРНИ ГЕНЕРАТОРИ за електромобили. Предназначени са да презареждат в движение акумулатори и да осигуряват допълнително мощност. Те са част от обща система, чиято цел е постигане на автономен режим на каране - без външни източници. Принципа е прост - руски пумпал, помпиш и той се върти. Не се занимавайте да смятате колко ще дава - всичко това е направено. За 25г  съм направил много нестандартни апарати, а тези амортисьори бяха за едни чехи.

Давам ви един проект за електрореактивен двигател за лодки, кораби, подводници. Разработил съм си и захранването, а някои елементи са тествани - и клетката , и захранването...Който има интерес да се свърже с мен на лични тел.  и  майл.

Една част от вас не са в подходящо психо-физическо състояние и не можете да разберете схемите. Затова се налага подобен подход от моя страна. Никой не ви застрашава форума с нищо, а групи за споделяне не са излишни. Само трябва да сме реалисти, когато става въпрос за бизнес и продукти.

В темата за импулсен ток ще дам една схема - основа. Който може да мисли ще я разбере.

За онези дето искат да ми правят дупки и да ме издирват - адреса ми е публичен. Не водя войни и спорове - затова ги печеля.
« Последна редакция: Септември 17, 2013, 03:56:53 pm от Maistora52 »

Ctah

• Гост
« Отговор #25 -: Септември 17, 2013, 10:50:14 am »

За онези дето искат да ми правят дупки и да ме издирват - адреса ми е публичен. Не водя войни и спорове - затова ги печеля.

Ами - добре, щом ти е готино така...разбрах!

Неактивен Vector

• Стабилен
  • Публикации: 559
« Отговор #26 -: Септември 17, 2013, 11:28:16 am »
Най вероятно няма да ми повярвате ,но преди някъде 2 месеца ,докато си пътувах в колата влезнах в 3-4 ями -ест. колата се разлюля и ми хрумна тъз идея за АМОРТИСЬОРНИ ГЕНЕРАТОРИ .
А ето че някой го е направил вече .. Браво! :o

Неактивен Maistora52

• Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
« Отговор #27 -: Септември 17, 2013, 02:07:23 pm »
Да-а-а! Ситуацията с г-н Симеон Любомиров Димитров от Плевен все повече се заплита... горе-долу като ситуацията в Сирия - "Кой изстреля химическите снаряди?"
Отговорът бе и Е ясен предварително, но защо трябваше да се стигне до анкети, до вотове, до канибализми...
Ето, имаме в наличност снимчици, WORD и PDF файлове и всичко изглежда твърде, ама твърде розово... а защо ли аз не си прекопирах онези съобщения в мрежата, които показваха нагледни разработки не само на амортисьорни, но и на вградени в главините на колелетата генератори на ток?! - пфу, какъв пропуск... но беше през 2012 год... и ако не ме лъже паметта беше американска разработка... Така че, мога само да посъветвам нашия "именит" изобретател" г-н Симеон от Плевен да си потърси правата в Женева!
Има и друго, което според мен е важно: Защо той - бидейки толкова напредничав в идеите, разработките и изобретенията си? - не вземе да си направи свой сайт (блог), да вземе да се покаже по телевизията, по вестниците... по радиото да го чуем... защо ли не вземе да патентова тези толкова гениални негови лични идеи и изобретения, ами се бута тук всред нас - простите и невежите??? - голяма мъгла е туй! - и няма да се вдигне за ден-два...
...
Аз все още нямам отговор на някои болни въпроси свързани с неговата особа...
Например, ако иска да има свой сайт - ами аз ще му го направя, съвсем без пари, въпреки че дипломите в Техническия струват поне 1000 лв. - аз не искам пари от него, искам той да намери своето място... защото тук в нашия Форум той някак си е загубил вече доверието ни... Но може би поне на чехите може да разчита...
Според мен, драги Симо само си губиш времето тук защото "Една част от Нас не са в подходящо психо-физическо състояние и не можеМ да разбереМ схемите"...
Иначе ти добре продължаваш с "гоненето на вятъра" и с "плюенето срещу него" защото ти по-добре от нас се справяш със схемите и особено тези за импулсен ток, които - "Който може да мисли ще ги разбере."...
Жалко, че ние сме тъпи и прости, че сме балъци и ахмаци, че нямаме бизнес разбиране за твоите иновации, но пък ти дерзай...
...
Пращаме те завинаги със силен "шут" много далече от нашия Форум за следните твои поредни провинения:
1. Неуважително и непочтено отношение към интелектуалния уровен на членовете на Форума.
2. Използването на същия като платформа за въвеждане в заблуждение на членове и посетители с цел лично обогатяване.
3. Използване на подвеждаща информация, която уронва имиджа на Форума.
4. След поредно изгонване от Форума - използване на друг IP адрес за поредно влизане в него и повтаряне на гореизброените нарушения.
...
Сбогом, г-н Симо от Плевен!
Не ви мразим, но и не обичаме такива като Вас. Такива индивиди нямат място тук, да петнят името ни и работата ни!
 :P :P :P
...
Поради изчерпване на темата същата се заключва!
« Последна редакция: Септември 17, 2013, 03:58:18 pm от Maistora52 »