Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Шкондин - руският Бедини
Maistora52:
Точно така! Не е изкарал СЕ, но говори за 95% ефективност.
За съжаление и с него се повтаря "тъмната страна" на историята му, като с Джон Бедини, с Джон Сърл и нашите Стефан Найденов (зелената течност) и Стефан Маринов.
Въпреки, че човека не се оплаква, видно е как "оная клика" му пречи.
fade:
Ето няколко SG-та които са по ясни, всъщност май за този мотор знам от повече от година. Имам си теория как работи, мисля даже, че има подобен американски мотор-генератор в много по голям размер и с много по-голяма мощност. Дори мисля че в края на миналата година правиха изпитание на мегаватов генератор използващ принципа.
За съжаление патентите на американската фирма са на домашният ми компютър и не мога в момента да ги публикувам
Ctah:
Не знам точно как се казва...
ес-жи, мес-жи или някакво друго жи, но ние го наричаме дву-трифазен генератор
който работи вече почти година около Нос Калиакра...
Сега се пробва три-трифазен такъв, и ако всичко е ОК, тогава ... *бал.съм ти енергото ;D, газта
и подобни извращения!
getca:
Моторът на Шкондин няма нищо общо с известните досега n-фазни такива. При него излиза само един силов проводник(плюс нулата) за управление, по който се подават ШИМ импулси. Това адски опростява управлението. Има видео как с една триколка дърпа автомобил. Мотор с мощност 2кВт развива момент 90-100Нм. Как са свързани соленоидите в мотора не е ясно, макар че някои неща ги обяснява принципно, без подробности. Прави аналогия с ДВГ, говори за LC кръгове, магнити с индукция 2Т и повече и т.н. Тази негова разработка е стара - повече от 20год. Има 5-6 патента по нея. Изобщо не става въпрос за СЕ, но може и да стане, щото авторът споменава за 300км, изминати с едно от ел.чудесата му, задвижвано от мотор-генератора, демонстриран в споменатото по-напред видео.
valex:
Най-важното, което казва е : мощността идва от това, че се въртят намотките, а не магнитите (не се сещам как може да се провери това, но е добре да се провери). Казва, че са направили два идентични мотора. Единия с въртящи магнити, а другия с въртящи бобини. Този с бобините е доста по-мощен. А магнитите СИ ГУБЯТ мощността от въртенето!!! Другото което забелязах е, че той говори за резонанс (същевременно двигателя не може да даде на късо акумулаторите при спиране на въртенето) което съответства на думите му, че отзад на бобините има кондензатори. Предполагам последователно включени на бобините. Затова и говори само за импулси към бобините(от зареждането и разреждането на кондензаторите през бобините). А самите импулси се получават от система с 6 четки (виждат се на картинките) и колектор (12 пластини), който прави разпределението на токовете към отделните бобини. Превключването е както при постояннотоков колекторен двигател, но с друга подредба на полюсите.
Между другото постоянно говори за "нютонметър", единственото измерване на мощност е с една дъска и пушек от гума :)
А относно мотор-генератора му :
4 акумулатора * 12V = 48V
48V * 10A = 480W
Те затеждат 2 акумулатора * 12V = 24V
24V*9A=216W и то при празен ход на инвертора.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия