Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
madsatbg:
--- Цитат на: Радико в Май 24, 2020, 01:46:18 pm ---Madsatbg
Ако всички които не са разбрали нищо от това което пише ИванБг си намерят друг форум трябва да затвориме този, че няма да остане никой. Ти лично дали разбра нещо от написаното.
--- Край на цитат ---
А дали тук има технически форум?
Има ли обсъждане?
Останаха 4 - 5 човека постоянното присъствие, разбиращи от всичко.
Радико:
--- Цитат на: madsatbg в Май 24, 2020, 04:15:34 pm ---А дали тук има технически форум?
Има ли обсъждане?
Останаха 4 - 5 човека постоянното присъствие.
--- Край на цитат ---
Ами има разбира се, че има ако ти не го виждаш значи имаш сериозен проблем с разбирането на това какво се случва и как точно се случва. Ако ти беше от хората които работят наистина, щеше да знаеш, че зад написването на един пост с такава "техническа насоченост" тоест някой да те открехне нещо конкретно. Тс зад такъв пост от четири смислени изречения стоят поне четири месеца труд. Но не ти си от тези кадето само викат, аре дайте нещо бре. Сподели нещо за да споделя и аз. Защото аз вече споделих а не съм прочел нищо полезно за мен вече от години. Че даже и подигравки прочетох, за благодарност за споделеното ама аре тех не ги взимам навътре щот знам, че са написани от тъпанари при които това е защитна реакция да скрият че са тъпи и не разбират.
ndm:
Ние от тъпанарското съсловие сме необходими за да може, както СЕ казва, да спъквате.
Радико:
--- Цитат на: ndm в Май 24, 2020, 04:40:02 pm ---Ние от тъпанарското съсловие сме необходими за да може, както СЕ казва, да спъквате.
--- Край на цитат ---
--- Цитат --- Че даже и подигравки прочетох
--- Край на цитат ---
Ти измежду тях ли си??? Не съм забелязал, да не съм пропуснал нещо. Сигурно и ти щом си признаваш.
Иван БГ:
Здравейте Радико,
прочетох няколко поста от вашата тема. Моят съвет е:
Преди да се правят опити и анализи как си взаимодействат магнитите, трбва да се знае какво представляват магнитните свойства когато той е сам и как се променят тези свойства в пространството около него. Реално механичните свойства могат да се видят единственно и само с желязан прах от шмиргел. Защото това е механика те залепват.
Бъдете!!!
Иван
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия