Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

<< < (227/232) > >>

Радико:

--- Цитат на: Иван БГ в Май 27, 2020, 07:24:44 pm ---Здравейте Радико,
прочетох няколко поста от вашата тема. Моят съвет е:
Преди да се правят опити и анализи как си взаимодействат магнитите, трбва да се знае какво представляват магнитните свойства когато той е сам и как се променят тези свойства в пространството около него. Реално механичните свойства могат да се видят единственно и само с желязан прах от шмиргел. Защото това е механика те залепват.
Бъдете!!!
Иван

--- Край на цитат ---
От коя точно моя тема си прочел, че тя не е една.
Ако е тази по която работя сериозно тя е само косвено свързана с магнитите. Ако е за магнитния двигател там давам съвет и споделям собствен доказан експеримент
 Можеш да се възползваш от малкият ми но мисля резултатен опит.
Успех.

Иван БГ:
Здравейте Радико,
''Прост ...., това имах предвид!
Бъдете!!!
Иван

Радико:
Това съм го правил преди повече от десет години, но както и да е мисля, че резултатите красноречиво говорят сами за себе си. Успех ти желая.
П. П. Мисля че вече има и малко по добри начини за визуализация и разбиране на полето от железните стружки.

Иван БГ:
Здравей Радико,
има една мисъл " Аз знам, че нищо не знам!", но моята работа вече 20 год. по темата водещета мисъл е: "Аз знам, че много знам, само че не знам колко знам!" Винаги има по-добъри методи. Метода със стружките е чисто механичен "НЕЩОТО" по което работя е механично. Стружките определят най-важното... какво трябва да бъде ОТСТОЯНИЕТО между магнитните полета. При всеки милиметър магнитното поле се променя и трябва да знаем как да го контролираме, за да уловим и да укротим, за да стене "НЕЩОТО"- СЕ! Иначе си става "НИЩОТО"
Бъдете!!!
Иван

Номак:
https://translate.google.com/translate?hl=&sl=auto&tl=bg&u=https%3A%2F%2Fwww.sabah.com.tr%2Fyasam%2F2020%2F12%2F23%2Fteknoloji-asigi-emniyet-amiri-toggu-yakiti-bitmeyen-bir-otomobil-yapabilirim

Филипс предлага 15 млн. евро на турския изобретател на магнитна свободна енергия ,но той не продава патента .. !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия