Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
Vector:
Здравейте,
Благодаря за файла!
принтирах файла-няколко пъти,някой изображения се получиха грешни-явно ми е за смяна, принтера :) но има и хубави ..
Проблема е,че ползвам плексиглас от 15 инчов TFT/LCD монитор,който се оказа не много прозрачен -има едни бели точки по него/трудно виждам градусите/ та ще се забавя малко - утре ще ходя до един склад,да търся парче-плекси...
Иван БГ:
Здравей Вектор,
няма проблем и аз така съм закъсал с работата, че просто не ми остава време. Имам да предавам два обекта на 28.01 и на 11.02, а работата не ми спори, стават гафове не е за разправяне. В неделя правя първите опити и веднага ще ги публикувам резултатите. Надявам се че ще имаш време. Плексиглас продават не знам адреса, но като тръгнеш към Илиянци, след завод "Агресия" завиваш в дясно и караш по трамвайната линия. Тя прави завой на ляво и малко след спирката от дясно има магазин за най-различни пластмаси. Има цели листове, но продават и парчета. Виж там. Ако няма, отиди на битака, няма начин да не намериш я табла я нещо друго. Импровизирай, важното е да се вижда добре и да е здрава. Успех!
Бъди!!!
Иван
Иван БГ:
Здравейте,
аз не знам къде е бил бившият "Фармахим", но ако ви трябва точния адрес имам някакъв проспект на магазина в къщи, ще го намеря и ще го публикувам. Този магазин беше преди 3-4 год. близо до балетното училище. Не е скъп и има най-различни пластмаси. Могат да се използват и за пълнеж и за движещи части.
Бъдете!!!
Иван
Иван БГ:
Здравей Майсторе,
Казвам, че: "Този магазин беше преди 3-4 год. близо до балетното училище." - което е срещу завод "Електроника". Ще намеря адреса и ще го публикувам. Наистина има голям избор, стига човек да разбира от пластмаси.
Бъди !!!
Иван
juliang:
Хора, моля ви ... обяснете ми какво искате да направите? Тая въртележка просто няма как да тръгне... разбирате ли ... противоречи на основни природни закони. Вместо да ги правите тия търкалета, вземете класическата конструкция на магнитното перпетуум мобиле:
силите които ще действат са същите.
Обяснете ми какво точно се опитвате да ... избегнете.
Разбирате ли ... не съм спец в работата с багети и махало, не виждам пламъци от оргон от краищата на магнитите, така че с известна (дори огромна) доза скептицизъм съм склонен да се съглася че има "нещо скрито, дет не мога да го видя". Но тук имаме само привличане и отблъскване на магнити. Има закон за запазване на енергията (някой да го оспорва?), има 3-ти закон на Нютон (някой да го поставя под съмнение?). В тия устройства дет ги рисувате няма и намек за нещо "извънземно". Чиста физика, механика в явен вид. На какво разчитате?
Моля, обяснете ми идеята си.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия