Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА

<< < (12/232) > >>

Иван БГ:
Здравейте,
въпрос към тези, които изявиха желание да направят реплика на магнитната турбина! Моля Ви намерете начин да ми съобщите на каква фаза сте, за да знам кога и как да продължа? Защото от тук нататък трябва да вървим ръка за ръка. Ако има някакви отклонения в резултатите да се оправят овреме, за да не се прехвърлят и на модела. Чакам.
Гърбицата е нужна, за да се прескочи редицата от 4 магнита. Аз поне съм го правил по 3 различни начина и то при много по-голям наклон на конусните магнитни пътеки, при които оборотите са много по-високи.
Бъдете!!!
Иван   

Vector:
аз,съм почти готов с стенда- остана ми само да намеря 360 гр. транспортир..
 8)

Иван БГ:
Здравей Вектор,
Търси в книжарниците, те вървят комплект с разни триъгълници, линийки и други джаджи, струват 3.50 лв.
Бъди!!!
Иван

vsl:
Аз не можах да си намеря транспортир. Направих си следния. Прикачвам го като фаил ако на някои му е от полза. Диаметърат му е 115мм външно.

Иван БГ може ли да поясните какво е изобразено на картинката горен градусомер в отговор 34?

Благодаря

Иван БГ:
Здравей vsl,
това което сте направили е много добре, могат и други да го разпечатат, като Вектор например. Той търси  и може да го ползва. Разпечатайте го на картон, залепете го на диск и готово. Що се отнася за горният градусомер, той е с по-малък диаметър и е за втората част, при форматиране на магнитите за самия проект. Ще се опитам да минем без него, но когато работих върху този проект, ми беше нужна втора контрола. За начало той няма да трябва. По-нататък ще видим.
Бъди!!!
Иван

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия